MHP'de aday tanıtımı

TAKİP ET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Çanakkale Milletvekili adaylarını tanıttı.

Parti binasında düzenlenen aday tanıtım programına MHP İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım, MHP Çanakkale Milletvekili Adayları Sıtkı Keçeci, Nahit Özkan, Hasan Babadağlı ile Fatih Şahin, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı. Programda, MHP Çanakkale Milletvekili Adayları Sıtkı Keçeci, Nahit Özkan, Hasan Babadağlı ile Fatih Şahin kamuoyuna tanıtıldı.

Yıldırım; “Milliyetçi Hareket Partisi her zaman güçlüdür”

MHP İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım yaptığı konuşmada; “Aday belli, kararımız net diyerek Cumhurbaşkanımıza desteğimizi açıkladık. Sahada aktif bir şekilde çalışarak, Çanakkale’den nasipse bir milletvekili alarak süreci noktalayacağız. Önceki dönem oyunuz şöyleydi, böyleydi diyenler var. Arkadaşlar, siyaset döneminde incelenir. Bu husus önceki dönem öyle olabilir ama Milliyetçi Hareket Partisi her zaman güçlüdür. Bazı partiler gelip geçer ama Milliyetçi Hareket Partisi ilelebet devam eder. Bu gerçektir. Bu gerçeği herkes bilir” dedi.

MHP Çanakkale 1. Sıra Milletvekili Adayı Sıtkı Keçeci ise; “Bu yolda elimizden gelenin en iyisini fazlasıyla yapmaya talibiz. Milletvekilliği nasip olur olmaz bunu bilmiyorum ama nasip olursa şunu istiyorum. Çanakkale’nin bir vekili o kürsüye çıksın, bu vatan hainlerinin gözünün içine bakarak, “bu toprağın altıda bizim, üstüde bizim. Altını biz şehit kanıyla ödedik, üstünü de hilale olan sadakatimizle ödedik” desin. İnşallah bu sözleri, onların gözünün içine bakarak söyleyeceğiz. MHP Çanakkale’den en az bir vekil çıkarırsa, Çanakkale için çok büyük bir gurur olacaktır. Çanakkaleli içinde çok büyük bir gurur olacaktır” diye konuştu.

MHP’nin diğer adayları Nahit Özkan, Hasan Babadağlı ve Fatih Şahin de açıklamalarda bulunarak, MHP’den Çanakkale Milletvekili Adayı oldukları için gurur duyduklarını ifade ettiler.

Çanakkale Milliyetçi Hareket Partisi MHP Ali Tuğrul Yıldırım Sıtkı Keçeci Nahit Özkan Hasan Babadağlı Fatih Şahin