Maxi'de Valorant heyecanı

TAKİP ET

Dünya'nın gözde oyunlarından olan ve E spor olarak en çok tercih edilen Riot oyun yapımcının 'Valorant' oyun turnuvası Çanakkale'de Maxi Game Center' da gerçekleştirildi.

Riot firması Türkiye yetkilileri bu tür etkinliklerde güçlü ve donanımlı bilgisayarları olan işletmeleri belirliyor. Geçtiğimiz günlerde büyük bir yatırım ile yenilenen Maxi Game Center, Çanakkale’de bu turnuvanın yapılacağı bir yer olarak kaydedildi.  



Hafta sonu sabah saatlerinde başlayan etkinliğe katılım oldukça yoğun oldu. Valorant oyunu yetkilileri önce takımları belirleyip, karşılaşmaların zamanları ayarlandı. Çanakkale Maxi Game Center’da düzenlenen turnuvaya, 16 takım katıldı. 5 kişiden oluşan takımlar, 8 saat süren maçların sona ermesi ile son iki takım finale kaldı.



Final maçlarının 1. Takımı Titans, 2.Takım 5Deadly Sins, 3.Takım Gacoslar, 4. Takımı ise Gank oldu. Finale kalan Titans ve 5Deadly sins, takımlarının karşılaşmasında oldukça heyecan yaşandı. Oyuncular pür dikkat gerektiren oyunda dakikalarca birbirleriyle yarıştı. Turnuvayı 1. olarak tamamlayan takım ise Titans oldu. Turnuvada dereceye giren ilk 4 takıma çeşitli ödüller verildi.



Maxi Game Center İşletmecisi Emrah Kaya, pandeminin ardından bu tür etkinliklere devam edeceklerini bildirdi. Kaya, “Riot oyun yapımcı firmasının bu turnuva için bizim işletmemizi seçmesi gurur verici, umarım tüm takımlara bekledikleri hizmeti verebilmişizdir. Maxi Game Center olarak haftanın 7 günü hizmet vermekteyiz. İşletmemizde ki hızlı internet ağı ve son teknoloji bilgisayar donanımız ve kullandığımız klavyeden tutun oyun için tasarlanan Mouse ve Ses kulaklıklarımız ile Çanakkale’de iddalıyız. Sıcak yaz aylarında klimalı, havalandırmalı, rahat oyun koltuklarımız ile tasarlanan işletmemize tüm oyun sever müşterilerimizi bekliyoruz." dedi.
 









çanakkale maxi game center maxi game center emrah kaya Valorant excalibur valorant turnuvası riot e spor oyun oyun tunuvası