MasterChef ikinci eleme adayı kim oldu

TAKİP ET

MasterChef Türkiye, 15 Aralık akşamı ödül oyunu ve eleme oyununa sahne oldu. Yeni bölümde finale kalan beş yarışmacı ve jüri Bolu'daydı. 2020 MasterChef Türkiye'de ilk kez yarışmacılar takım oyunu dışında bireysel beş farklı yemek çıkardı.

Yarışmada son beşe kalan yarışmacılar, 15 Aralık'ta ödül oyunu için özel misafirlere birbirinden lezzetli yemekleri çıkardı. Bireysel yarışan isimler, beş farklı yemeği tek başlarına yapmış oldular. Finale sayılı günler kala ödül oyununu kim kazanacak?



Ödül oyununu kim kazandı?
MasterChef'in yayımlanan yeni bölümünde Bolu'da nefes kesen bir mücadele yaşandı. Mehmet Şef'in memleketinde yapılan yarışma sonucunda beş farklı yemeği ile beş yarışmacı da özel misafirler tarafından oylandı. Buna göre çorba, başlangıç, ara sıcak, ana yemek ve tatlı olmak üzere her yarışmacı her bir yemek için 10 üzerinden değerlendirildi. Eray, misafirlerden aldığı oylar neticesinde birinci oldu. Kazandığı 25 bin TL'yi ise diğer arkadaşlarıyla paylaşmak istediğini belirtti.

Masterchef ikinci eleme adayı kim oldu?
İlk eleme adayı pazartesi günü belirlendi ve Eray oldu. İkinci aday için 4 yarışmacı kritik eleme yarışmasını oynayacak. Danilo Şef'in imza yemeği olan aranjman tabağını en iyi yapan dokunulmazlığı alacak ve en kötü yapan ise ikinci eleme adayı olacak. Jürinin değerlendirmesi sonucu dokunulmazlığı alan, birinci olan yarışmacı Serhat seçildi. Özgül ikinci olurken Barbaros ile Emir son ikiye kaldı. Böylelikle ikinci eleme adayı Barbaros oldu.
 

masterchef masterchef ikinci eleme adayı masterchef eleme adayı tv8 2020 masterchef bolu finale doğru