Makas; "Zoruna gidenler yüzerek de geçebilir"

TAKİP ET

AK Parti İl Başkanı Naim Makas, beraberindeki İl Genel Meclis Başkanı Nejat Önder ve İl Yönetimi ile birlikte Eceabat ve Gelibolu ilçesinde hem partililerle hem de vatandaşlarla bayramlaştı. 1915 Çanakkale Köprüsü üzerinden yapılan bazı eleştirilere de cevap veren Başkan Makas; 'Çanakkalelilerin ulaşımdaki konforu birilerinin zoruna gitmiş. Zoruna gidenler yüzerek de geçebilir' dedi.

Çanakkale’de düzenlenen bayramlaşma programının ardından Eceabat ilçesine giden AK Parti İl Başkanı Naim Makas, Ramazan Bayramı nedeniyle organize edilen bayramlaşma programına katıldı. Eceabat’ta hem partililerle hem de vatandaşlarla bayramlaşan Başkan Makas sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Eceabat ilçemizde teşkilatımızla bir araya gelerek, bayramlaştık. İlçe Başkanlığımız tarafından düzenlenen bayramlaşma programımıza İl Genel Meclis Başkanımız Nejat Önder, İlçe Başkanımız İlker Güven, İl ve İlçe Yöneticilerimiz ile birlikte katıldık. Teşkilat üyelerimiz ve hemşehrilerimizle bir araya gelerek, bayramlarını kutladık” ifadelerini kullandı.
İl Genel Meclis Başkanı Nejat Önder ve İl Yönetimi ile birlikte Gelibolu ilçesinde düzenlenen bayramlaşma programına katılan AK Parti İl Başkanı Naim Makas, hem partililerle hem de Gelibolularla bayramlaştı. AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ile birlikte feribot içerisinde çekilen bir fotoğraf üzerinden yapılan ‘köprü geçişi pahalı geldi galiba’ şeklindeki eleştirileri yapanlara göndermelerde bulunan Başkan Makas; “Gemiyle, Çanakkale merkezden Eceabat’a geçerek, oradan da Gelibolu’ya karayolu ile geldik. Bayramlaşmanın ardından biz, 1915 Çanakkale Köprüsü’yle de Çanakkale’ye geri döneceğiz. Siyaset üretemeyenlerin nasıl kendilerini rezil ettiğini ve nasıl kendini küçük düşürdüğünü bir kez daha gördük. Köprü de, gemi de bu şehrin ulaşım aracıdır. İhtiyacımız ne ise onu tercih ederiz. Çanakkalelilerin ulaşımdaki konforu birilerinin zoruna gitmiş. Zoruna gidenler yüzerek de geçebilir” diye konuştu.
 

Çanakkale AK Parti 1915 Çanakkale Köprüsü Naim Makas