Makas; "AK Parti Çanakkale'de birinci parti olur"

TAKİP ET

AK Parti İl Başkanı Naim Makas, Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kentte görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi. Buluşmada gazetecilerin sorularını yanıtlayan ve önemli açıklamalarda bulunan Başkan Makas; 'AK Parti Çanakkale'de birinci parti olur' dedi.

Truva Otel’de düzenlenen programa İl Genel Meclisi Başkanı Nejat Önder, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Karadayı, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Alperen Uysal, Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Esra Yüksel, İl Başkanlığı Yöneticileri ve çok sayıda basın mensubu katıldı. Basın mensuplarının Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan AK Parti İl Başkanı Naim Makas; “Kamuoyunu bilgilendirme hususunda gayret ve fedakarlıklarını takdirle karşıladığımız basın emekçilerini, demokrasimizin vazgeçilmez bir parçası olarak görüyoruz. Demokratik ve ahlaki ilkelere sadık bir şekilde görevini yaparak, bu uğurda alın terini fedakarca akıtan tüm gazetecilerimizin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, görevleri başında vefat eden gazetecilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

“AK Parti kadroları seçime her zaman hazır”

Gazetecilerin erken seçime yönelik sorularını yanıtlayan Başkan Makas, AK Parti kadrolarının seçime her zaman hazır olduğunu ifade ederek; “6’lı masayı seçime hazır görmüyorum. Tam tersi bu konuyu siyasi argüman olarak kullanarak seçimi manipüle etmeye çalıştıklarını görüyorum. Bizim seçim tarihiyle ilgili bir kaygımız yok. AK Parti kadroları seçime her zaman hazır olan, milletin teveccühüne hazır olan bir partidir, kadrodur” diye konuştu.

“Tarihin en yüksek oyunu alacağız”

“Vatandaş hepsini görüyor. CHP’nin o günkü CHP olmadığını görüyor” diyen Başkan Makas; “Sadece AK Parti’nin, Cumhurbaşkanımızın tarihin en yüksek oyunu alacağını değil aynı zamanda CHP’nin de oy kaybedeceğini düşünüyorum. Sahada CHP’ye ciddi tepkiler var. Bunu görüyoruz. Türkiye’nin 6’lı masadan bir umudu yok” şeklinde konuştu.

“AK Parti Çanakkale’de birinci parti olur”

AK Parti’nin Çanakkale’de birinci parti olacağını dile getiren Başkan Naim Makas; “Bizim iki tane kıymetli vekilimiz var. Şehrimize emekleri çoktur. Şehrimiz için çalışmaya devam ediyorlar. Biz gelecek dönem kim aday olur konusunu tartışmayız. Biz icatlarımıza bakarız. Birbirleriyle uyum içinde çalışıyorlar. AK Parti durumu şahıslara endekslemez, hizmet nasıl gelirse o şekilde AK Parti oyluna devam eder. AK Parti’nin Milliyetçi Hareket Partisi’yle Cumhur İttifakı ile rekor vekil çıkardığı bir ortamda AK Parti en az iki milletvekili alır. AK Parti Çanakkale’de birinci parti olur” ifadelerini kullandı.

Çanakkale AK Parti Naim Makas seçim