Madalyalarla döndüler

TAKİP ET

Çanakkale Geçilmez Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Hasan Burak Karaca, Yiğit Kırat ve İbrahim Ege Sağnak Küçükler ve Yıldızlar Karate Grup Müsabakalarında madalya kazandı.

Bolu’da 6-7 Mayıs tarihlerinde Okullar Arası Küçükler ve Yıldızlar Karate Grup Müsabakaları yapıldı. Okullar Arası Küçükler ve Yıldızlar Karate Grup Müsabakalarına katılan Hasan Burak Karaca, tüm rakiplerini yenerek şampiyon olup altın madalya kazanırken, Yiğit Kırat ve İbrahim Ege Sağnak ise üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldular. Hasan Burak Karaca, Yiğit Kırat ve İbrahim Ege Sağnak elde ettiği bu başarıyla Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

“Türkiye Finallerinde başarılar dilerim”

Hasan Burak Karaca, Yiğit Kırat ve İbrahim Ege Sağnak’ı tebrik eden Çanakkale Geçilmez Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Melih Erbasan; “6-7 Mayıs tarihlerinde Bolu’da yapılan Okullar Arası Küçükler ve Yıldızlar Karate Grup Müsabakalarında Çanakkale Geçilmez Gençlik ve Spor Kulübü sporcularımızdan Hasan Burak Karaca, Ömer Mart Ortaokulu adına yarıştığı müsabakada tüm rakiplerini yenerek şampiyon olup altın madalya kazanmıştır. Yine sporcularımız Yiğit Kırat, Şehit Engin Eker Ortaokulu adına; İbrahim Ege Sağnak ise Cevat Paşa Ortaokulu adına yarışarak üçüncü olup bronz madalya kazanmışlardır. Sporcularımızı tebrik eder, Türkiye Finallerinde başarılarının devamını dilerim” dedi.

Melih Erbasan Hasan Burak Karaca Yiğit Kırat İbrahim Ege Sağnak Çanakkale Geçilmez Gençlik ve Spor Kulübü