Lapseki'de Cengiz Kurtoğlu konseri

TAKİP ET

Ünlü sanatçı Cengiz Kurtoğlu, Lapseki Belediyesi tarafından 38.'si düzenlenen Kiraz Festivali etkinlikleri kapsamında konser verdi.

Konser öncesinde çay bardağı boğumuna sığmayan meşhur Lapseki kirazı için düzenlenen yarışmada dereceye girenlere ödülleri verildi. Ödül törenlerinin ardından konuşan Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, “Köprüsüyle, kirazıyla, şeftalisiyle, tarımı ve turizmiyle birlikte, bölgede yıldızı parlayan ilçe olduk. Lapseki’mizi tanıtmak, geleneklerimizi yaşamak ve yaşatmak, şehrimizin değerlerini tüm Türkiye ile paylaşmak tek amacımızdır. Festivallerimizin öneminin bu anlamda çok büyük olduğunu düşünüyoruz. Toprağın değerinin, zarafetinin hatırlandığı günler olarak bizlere çok şey öğretti. Kendine has görünümü, lezzeti, tadıyla benzerlerinden ayrılan, 38 yıldır adına düzenlenen festivaliyle Lapseki kirazımız nimetlerin en güzeli, üreticimizin yüz akıdır. Bugün bir marka haline gelen kirazımız festivalde en güzelleri sergilenen, yarışmalarla daima diriliğini koruyan, halkımızın haklı gururudur. Festival çerçevesinde düzenlenen en iyi kiraz yarışmasının üreticilerimizi teşvik ettiğini, ayrıca Lapseki kirazının tanıtımı için çok önemli bir araç olduğunu hatırımızdan çıkarmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Lapseki’de düzenlenen 38. Kiraz Festivali, Cengiz Kurtoğlu konseri ile taçlandırıldı. Konserde sahne alan ünlü sanatçı Cengiz Kurtoğlu sevenleriyle bir araya geldi. Hayranlarına birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Cengiz Kurtoğlu, konsere katılanlara unutulmaz dakikalar yaşattı. Konserde Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Cengiz Kurtoğlu’na günün anısına hediye, çiçek ve kiraz takdim etti.

Lapseki Kiraz Festivali Cengiz Kurtoğlu konser Eyüp Yılmaz