Kılıçdaroğlu; "Bayrağımızın altında bir ve beraber olacağız"

TAKİP ET

Millet Buluşmaları çerçevesinde Çanakkale'ye gelen Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Çanakkale Belediyesi Yeşil Yerel Yönetimler ve Kültür Binası açılışı öncesinde hizmet binası önünde toplanan vatandaşlara seslendi.

Çanakkale’de seçmenlere 14 Mayıs günü sandığa gitmeleri için çağrıda bulunan Kemal Kılıçdaroğlu; “Asla ve asla ayın 14’ünde 'bugün işim var, sandığa gidecek miyim, gitmeyecek miyim' diye düşünmeyin. Sandığa gidin. Oyunuzu kullanın ve oyunuza sahip çıkın. Bir şeyden emin olun. Sandıkların tamamına da biz sahip çıkacağız. Hiç endişe etmeyin” dedi.

“Yeni bir iklimi bu ülkeye getireceğiz” diyen Kılıçdaroğlu, “Yeni bir iklimin özelliği şu. Sokakta, caddede karşılaştığımız insanlara tanımasak bile selam vermeyi ihmal etmeyeceğiz. Kucaklaşacağız. Ayrılmadık, ayrışmayacağız. Bayrağımızın altında bir ve beraber olacağız” şeklinde konuştu. Konuşmasının ardından CHP ve İYİ Parti milletvekili adaylarını seçmenlere tanıtan Kılıçdaroğlu, daha sonra Çanakkale Belediyesi Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi Binası’nın açılışını gerçekleştirdi.

Çanakkale Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı adayı Çanakkale Belediyesi