Kerem Tekay Biga'nın gururu oldu

TAKİP ET

Biga İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, Milli Takıma seçilen Özel Biga Bahçeşehir Koleji öğrencisi Kerem Tekay'ı tebrik etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, Biga’yı 2022 yılında Sivas ilinde karate sporu KUMİTE kategorisinde temsil ederek Milli Takıma seçilen ve aynı zamanda bu yıl düzenlenen yarışmalarda il birincilikleri ile ilçeyi gururlandıran Özel Biga Bahçeşehir Koleji öğrencisi Kerem Tekay, Okul Müdürü Musa Cetin, Milli Takım Antrenörü Süleyman Orhan ve öğrencinin Velisi Melih Tekay'ı makamında ağırladı.

Özel Biga Bahçeşehir Koleji Öğrencisi Kerem Tekay; 2022 yılında Sivas ilinde yapılan minik yıldız Türkiye Karate Şampiyonası’nda kumite kategorisinde Türkiye 3.’sü olarak Milli Takıma seçilen ve aynı zamanda bu yıl düzenlenen Okul Sporları Yarışmalarında il birincilikleri ile Biga'yı gururlandırdı. 06-07 Mayıs 2023 tarihleri arasında Bolu ilinde yapılan okul sporları Karate Grup müsabakalarında Kata kategorisinde bronz madalya kazanan Tekay, 10-11 Haziran 2023 tarihinde Kırşehir ilinde düzenlenecek Türkiye Karate Şampiyonası’nda Çanakkale’yi temsil edecek.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, Özel Biga Bahçeşehir Koleji öğrencisi Kerem Tekay'ı tebrik ederek, başarı belgesi ve hediye takdim etti. Müdür Bilen, Kerem Tekay’a Türkiye Karate Şampiyonası’nda başarılar diledi.

Kerem Tekay Biga Erkan Bilen Özel Biga Bahçeşehir Koleji