Kenan Yasan, Çanakkale'ye hizmet etmek istiyorum

TAKİP ET

Ak Parti Çanakkale Milletvekili A. Adayı Kenan Yasan, adaylık başvurusunun ardından ilçe ilçe belde belde ziyaretler gerçekleştiriyor.

Ak Parti Çanakkale Milletvekili A. Adayı Kenan Yasan, adaylığının ardından basın açıklaması gerçekleştirdi. Ak Parti Çanakkale İl Başkanlığı binasında yaptığı açıklamada şunları söyledi.

Yasan, “Değerli Hemşehrilerim. Ben Kenan Yasan. Huzurlarınızda Ak Parti Aday Adayı olarak bulunuyorum. Bu vesileyle şehrimize hizmet etmiş rahmeti rahmana kavuşmuş ve hali hazırda aramızda olan değerli büyüklerimize şükranlarımı sunuyorum. Bu kutlu yolda Çanakkale’ye mebus olarak hizmet etme onurunu yaşamış başta; İstiklal şairimiz Mehmed Akif olmak üzere, Demokrasi şehidimiz Fatin Rüştü Zorlu’yu ve Eski Başbakanımız Yıldırım Akbulut’u rahmet, Bakanımız Cumhur Ersümer’i minnetle yad ediyorum. Partimizin 21 yıllık hizmet yolculuğunda; Başta, sancağı omuzlamış dava büyüğümüz Sn Mehmed Danış’a, Sn Müjdat Kuşku’ya, Sn İsmail Kaşdemir’e, Sn Ayhan Gider’e, Sn Jülide İskenderoğlu’na, Hususen iki dönem boyunca, tarihinin en büyük hizmetleri ile şehrimizi ihya eden Grup Başkan vekilimiz Sn Bülent Turan’a partim ve davam adına şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Ak Parti Çanakkale Milletvekili A. Adayı Kenan Yasan, amacının Çanakkale’ye hizmet etmek istediğini vurguladı. Yasan, “Değerli Hemşerilerim. Siyaset elbette bir tercihtir. Ben de acizane, siyasete gönül vermiş ve gençlik kollarından itibaren Ak Parti bünyesinde değişik görevlerde bulunmuş bir kardeşiniz olarak şehrimize ve siz değerli hemşehrilerimize hizmet etmek gayesiyle yola çıktım. Mesaim gereği, Ankara’yı ve bürokrasiyi tanıyor olmamın verdiği güvenle, şehrimizin potansiyelini bir adım daha öteye nasıl taşınabilir bunun derdindeyim. Çanakkale; Evreşe’den Gelibolu’ya; Ayvacıktan, Küçükkuyu’ya; Ezine’den Geyikli’ye; Agonya’dan, Kalkım ve Yeniceye, Evciler’den Bayramiç’e, Biga’dan, Karabiga ve Gümüşçay’a, Çan’dan Terzialan’a, Lapseki’den Umurbey ve Çardak’a, güzel adalarımız Bozcaada’ya ve Gökçeada’ya kadar; 12 ilçe, 11 belde ve 576 köyüyle, Tarihi Yarımadasıyla, İdasıyla, Truvasıyla, tarihi ve doğasıyla müstesna bir zenginliğe sahip.  Tarımsal, hayvansal ve sanayi ürünleriyle sadece ülkemiz sınırları içersinde değil, uluslararası alanlarda, Çanakkale markaları tercih edilen, aranan ürünler arasında yer alıyor. Bu minvalde üreticilerimizin, çiftçimizin ve sanayicimizin yaşadıkları sorunları çözmek, ticaret hacimlerini arttırmak ve devletimizin imkanlarından istifade edebilmeleri, istihdamlarını arttırabilmeleri için gerekli şartları oluşturmak için neler yapılabilir, bu potansiyel nasıl inkişaf ettirilebilir, biliyorum.” diye konuştu.

Yaşadığımız büyük felaketin yaralarını, kadim bir millet şuuru ile sarmaya çalıştığımız bu dönemde, ülkemizin geleceği için bir seçime gidiyoruz diyen Ak Parti Çanakkale Milletvekili A. Adayı Kenan Yasan, “Umut ediyorum Cumhuriyetimizin 100. yılında “Türkiye Yüzyılı” yolunda halkımız en doğru kararı verecek ve bu büyük ülkünün lideri Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’a yine teveccüh edecektir. Bilindiği gibi bu coğrafyada yaşamanın bedeli hep ağır olagelmiştir. Her daim güçlü ve uyanık olmak zorundayız. Ben şahsım olarak milletimizin ferasetine ve irfanına her zaman güvendim ve yine güveniyorum. Seçim sathı mahaline girdiğimiz şu mübarek günlerde; çalışma şevki ve azmiyle hazırlıklarına başlayan partimizin merkez ve taşra teşkilatlarına, vefakar kadın kollarımıza ve bizleri coşkularıyla heyecanlandıran gençlik kollarımıza davam adına teşekkürü borç biliyorum. Özellikle vurgulamak isterim ki; sesimizi ve faaliyetlerimizi hemşehrilerimize ulaştırmamıza vesile olan siz Değerli Basın Temsilcileri arkadaşlarımı da hürmetle selamlıyor, emek ve gayretlerinizden dolayı şükranlarımı sunuyorum.” şeklinde konuştu.

Kenan Yasan Ak Parti Çanakkale Aday Adayı Milletvekilliği Siyaset Seçim