Keçeci; "Biga'mız için çalışıyoruz"

TAKİP ET

Biga Ticaret ve Sanayi Odası 8 No'lu Meslek Komitesi (Dayanıklı Tüketim Malları, Mobilya ve Elektrikli Ev Aletleri Ticari) aylık olağan toplantısını, Komite Başkanı Hüseyin Keçeci başkanlığında Netsan Mobilya Üretim Tesisi'nde gerçekleştirdi.

Toplantıda yurt içi ve yurt dışı fuar takvimlerinin yayınlanması, fuarlarla ilgili duyuru ve tanıtımların çeşitli iletişim araçları vasıtasıyla üyelerimize etkin bir şekilde yapılmasına, e- ticaret kanalıyla mobilya üretimi ve ihracat yapan üyelerimiz için Afrika, Senegal, Nijerya, Mısır ve Libya gibi vs. ülkelere ihracat için pazar arayışları konusunda destek sağlanması, yurt içi ve yurt dışı fuar teşviklerinin üyelerimiz için daha etkin ve yararlı olması adına gerekli KOSGEB vb kurum ve kuruluşlar ile veya Eximbank ile kredi teşvikleri görüşülerek seminer ve toplantı yapılmasına karar verildi.

Komite Başkanı Hüseyin Keçeci, Netsan Mobilya Üretim Tesisi'nde gerçekleştirilen toplantıda firma sahibi Komite Üyesi Önder Yavaşça'ya ev sahipliği, toplantıya verdiği önemli katkıları ve fikirleri için teşekkür etti. Keçeci; “Bigamıza değer katmak, üyelerimizin sorunlarına çözümler üretmek, ihtiyaçları belirleyip ilgili kurum ve kuruluşlara iletmek başta olmak üzere Biga’mız için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Çanakkale Biga