Karate Turnuvası'nda 25 Madalya Kazandılar

TAKİP ET

Biga Karate Gençlik Spor Kulübü sporcuları, Kırklareli İller Arası Minik, Yıldız, Ümit ve Genç Karate Turnuvası'nda 25 madalya kazanarak önemli bir başarıya imza attı. Turnuvaya damga vuran sporcular, 15 kategoride final yaparak 7 altın, 8 gümüş ve 10 bronz olmak üzere toplam 25 madalya kazandılar.

Biga Karate Gençlik Spor Kulübü sporcuları, Kırklareli’nde yapılan İller Arası Minik, Yıldız, Ümit ve Genç Karate Turnuvası’na damga vurdu. Üstün performanslarıyla turnuvada adından söz ettiren Çanakkaleli sporcular, 15 kategoride final yaptı ve 7 altın, 8 gümüş ile 10 bronz olmak üzere toplam 25 madalya kazandılar.

Biga Karate Gençlik Spor Kulübü sporcularından Muhammed Emin Orhan, Emine Azra Koça, Yağmur Koray, Yağmur Sinir, Emir Şenyıldız, Zeynep Ela Karakanat ve Eylül Koray turnuvada şampiyon olarak altın madalya kazanırken; Zeynep Gülşen, Pınar Asya Cengiz, Bedirhan Uğural, Kerem Tekay, Ali Mete İslamoğlu, Deniz Sinir, Yasin Eğdemir ve Emir Şenyıldız ise gümüş madalyanın sahibi oldu.

Yıldıray Uğural da kumite ve kata kategorisinde bronz madalya kazanırken, Berza Nehir Bayrakçı, Nihal Sır Kanal, Ali Kerem Avcıoğlu, Yekta Berk Dinç, Ensar Şenyıldız, Yasir İslamoğlu, Ömer Karakanat ve Fatma Belinay Ergin de bronz madalyanın sahibi oldu.

“Hedefimiz Avrupa ve Dünya Şampiyonu çıkartmak”

Milli Takım Antrenörü ve Biga Karate Gençlik Spor Kulübü Baş Antrenörü Süleyman Orhan, başarılarından dolayı sporcularını tebrik ederken, başarıda payı olan Yardımcı Antrenör Ummet Koray’a ve velilere de teşekkür etti. Orhan; “Bizi izlemeye devam edin. Hedefimiz Avrupa ve Dünya Şampiyonu çıkartmak” dedi.

Biga Karate Gençlik Spor Kulübü Süleyman Orhan Çanakkale Biga