Karate Şampiyonası'nda 82 madalya kazandılar

TAKİP ET

Çanakkale Geçilmez Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları, Karate Şampiyonası İl Seçme müsabakalarında 38 altın madalya, 17 gümüş madalya ve 27 bronz madalya kazandı.

Çanakkale Gençlik Merkezinde 5 kulübün katılımıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Türkiye Minikler ve Yıldızlar Karate Şampiyonası İl Seçme müsabakaları yapıldı. Müsabakalara katılan Çanakkale Geçilmez Gençlik ve Spor Kulübü’nün sporcuları önemli başarılara imza atarak, 38 altın madalya, 17 gümüş madalya ve 27 bronz madalyanın sahibi oldu.

“Sporcularımızı tebrik ediyorum”

Çanakkale Geçilmez Gençlik ve Spor Kulübü olarak müsabakalarda açık ara şampiyon olduklarını belirten Kulüp Başkanı Melih Erbasan; “Çanakkale Gençlik Merkezinde 5 kulübün katılımıyla yapılan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Türkiye Minikler ve Yıldızlar Karate Şampiyonası İl Seçme müsabakalarında Çanakkale Geçilmez Spor Kulübü olarak; 38 altın madalya, 17 gümüş madalya, 27 bronz madalya kazanarak toplamda 82 madalya ile genel klasmanda açık ara şampiyon olduk. Bu başarının mimarı baş antrenörümüz Berhat Erbasan’ı ve harika maçlar yapan tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Denizli’de yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında başarılar diliyorum” dedi.

Altın Madalya Kazanan Sporcular

Çanakkale Geçilmez Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Nursima Demir, Sıla Kayserli, Hakan Güleç, Defne Kordela, Merve Ceylan, Ramazan Eymen Avcı, Eylül Tolan, Zeynep Mira Tığlı, Miraç Eylül Taş, Zehra Yenici, Yusuf Eymen Çetiner, Ecem Su Canavar, Kayra Ceylan, Ömer Alperen Özden, Berat Metehan Malkoç, Zeynep Ece Uzun, Uygar Yılmaz, Melih Damar, Yiğit Kırat, Charlotte Ela Akın, Zeren Kavas, Ceren Esma Çardak, İbrahim Ege Sağnak, Yusuf Yalçınkaya, Seydanur Küçük, Hasan Burak Karaca, Nisan Karamanoğlu, Mila Yıldız, Çınar Acar ve Mustafa Emre Demir altın madalya kazandı.

Gümüş Madalya Kazanan Sporcular

Çanakkale Geçilmez Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Uygar Salkım, Özde Değirmenci, Enes Şen, Murat Koca, Melih Damar, Enes Osman Öz, Osman Efe Kurt, Ömer Bulut, Zeynep Ayçıl Yılmaz, Hasan Burak Karaca, Hakan Güleç, Cevat Özdemir, Batuhan Uçar, Merve Ceylan ve Miraç Eylül Taş gümüş madalyanın sahibi oldu.

Bronz Madalya Kazanan Sporcular

Çanakkale Geçilmez Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Onur Güleç, Mila Yıldız, Nisan Karamanoğlu, Batuhan Uçar, Cevat Özdemir, Miraç Eylül Taş, Özde Değirmenci, Çınar Acar, Özge Atağ, Alperen Temel, Ömer Alperen Özden, Berat Metehan Malkoç, Mustafa Emre Demir, Charlotte Ela Akın, Seydanur Küçük, Serhat Kayserli, Ayşe İbiş, İpek Erkan, Defne Kordela, Zeynep Mira Tığlı, Özge Atağ, Ecem Su Canavar, Kayra Ceylan ve Murat Koca bronz madalya kazandı.

Çanakkale Geçilmez Gençlik ve Spor Kulübü Çanakkale Melih Erbasan