Karadayı, ''Yol tartışmasını çarpıttılar"

TAKİP ET

AK Parti Çanakkale il Kadın Kolları Başkanı Özlem Karadayı, CHP'nin yalan furyasına dikkat çekecek açıklamalarda bulundu.

CHP il Kadın Kolları  Sibel Erol’un yerel gazetelere verdiği basın açıklamasından sonra AK Partili Karadayı, CHP’li Erol’un açıklamaları başta olmak üzere CHP’li Nazlıaka’ya dair olan açıklamalara cevaben sosyal medya hesabı üzerinden bir mesaj yayınladı.


Başkan Karadayı mesajında ‘’Yalancıların mumu yatsıya kadar yanar’’ atasözünden yola çıkarak şu ifadelere yer verdi.  Karadayı “iki şoför arasında meydana gelen bir olayı, “CHP Kadın Kolları Genel Başkanı ve beraberindeki Kadın Kolları üyelerine Çanakkale'de saldırı girişiminde bulunuldu. Saldırganın Reisi, size yedirtmeyiz” yalan haberini gündeme getirerek ulusal basında yer bulma telaşına düşen Aylin Nazlıaka’yı; İl Emniyet Müdürlüğünce titizlikle yapılan soruşturma neticesinde iddiaların doğru olmadığını ortaya çıkmıştır. Ayrıca ilgili şahsın “CHP’liyim” demesi dahi Aylin hanımı ikna edememiş olacak ki süreci takip edeceğini belirtmiştir. Sayın Nazlıaka’nın partisinden ihraç edildiği ve sonrasında CHP’ye tekrar adım atığı süreci hatırlatmak isterim, bu nedenle ihraç edilme korkusu yaşandığından mıdır, bilinmez ama bir atasözümüzle konuyu özetlemek gerekirse. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar atasözünün temsilini CHP’nin yönetiminde ve söylemlerinde görüyoruz. CHP Çanakkale İl Kadın Kolları Başkanı Sibel Erol yerel bir gazeteye verdiği röportajda da tutarsız açıklamalarda bulunmuş olayın içinde hiç olmadığını kendi tutarsız açıklamalarıyla gün yüzüne çıkarmıştır. Yalanlarının mumları sönmesine rağmen bir yalan furyasının içinde olmaları da manidardır” dedi.
 

özlem karadayı ak parti aylin nazlıaka chp