Kalkım'a doğal gaz müjdesi

TAKİP ET

Kalkım Belediye Başkanı İbrahim Taşkın, hemşehrilerine doğal gaz müjdesi verdi.

İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, Gelibolu programında yaptığı konuşmada, Yenice'nin Kalkım ve Çan'ın Terzialan Beldelerine doğal gaz getirilmesi için somut adımlar attıklarını ifade etmişti.

Turan, Çanakkale için hizmet üretmeye devam ettiklerini ve Enerji Piyasası Denetleme Kurumu’na (EPDK) gittiklerini ifade ederek, şunları ifade etti; “EPDK gittik, çok uzun toplantılar yaparak, dosyalarımızı, projelerimizi sunduk. Çanakkalemize omuz vermeye, destek olmaya yeni müjdeler vermek için çalışmaya devam ettik. Yenicemizin Kalkım Beldesi dün meclis kararını aldı. EPDK’da hazır, doğalgazı için adım atıp başlıyoruz. Aynı şekilde Çanımızın kıymetli beldesi Terzialan’a da yakın hatlar var diyerek değerlendirdik, inşallah Terzialanında haftaya meclis kararını alıyoruz oranında doğalgazı için adım atıyoruz” dedi.

Bunun üzerine sosyal medya hesabından müjdeyi hemşehrilerine duyuran Kalkım Belediye Başkanı İbrahim Taşkın; “Değerli Kalkımlı hemşerilerimize müjde!! Teker teker hayalleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz. En büyük hayallerimizden biri olan doğal gaz için ilk adımı atmış bulunmaktayız. Bizim için başladığımız iş bitmiş iştir. Tüm bölgemiz için hayırlı olsun. Bu hayalin gerçekleşmesine vesile olan İçişleri Bakan Yardımcımız Bülent Turan'a sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Çanakkale Yenice Kalkım Bülent Turan doğal gaz