Kaleseramik'te 2024 yılının ilk ihracatı!

TAKİP ET

Dünya seramik üretiminin ilk ve pazarın en güçlü şirketlerinden Kaleseramik, 2024 yılının ilk ürün sevkiyatını Kanada, Katar, İngiltere, Dubai ve Güney Kore'ye gerçekleştirdi.

Kaleseramik’ te yılın ilk ihracatı vesilesiyle Kale grubu şirketleri yönetici ve çalışanlarıyla Kalenakliyat nakliye filosu mensuplarının hazır bulunduğu etkinlik Kaleseramik Sosyal Tesisleri’nde kavurma ikramı ile sonlandırıldı. Kaleseramik A.Ş. Genel Müdürü Altuğ Akbaş, Türkiye'nin en değerli markaları arasında yer almaktan gurur duyduklarını belirterek, şunları kaydetti: “2023 yılı başında ülkece bizleri derinden sarsan deprem felaketi sonrası ülkece üstesinden gelme gayreti, çevre ülkelerde yaşanan sıkıntılar, dünyanın makro ekonomik koşullarında yaşanan düzensizlikler ve dengesizlikler içinde yeni bir dengeyi birlikte oluşturmaya çalışırken Cumhuriyetimizin 100. Yılının verdiği coşku, gurur ve şevkle yarınlara daha güçlü ve daha kararlı hazırlanmanın yollarını birlikte arıyoruz. Zorluklarla, yılmadan usanmadan gayretle mücadele edip, yeniliklere ve farklılıklara odaklanarak yarınlara da birlikte taşıyacağız. Bugün de 66 yıllık bilgi, birikim ve tecrübemizin yanı sıra sahip olduğumuz Ar-Ge gücümüz ile küresel marka olma yolculuğumuzu 2024 yılında da sürdüreceğiz.”

Akbaş, Kaleseramik' in Türkiye'nin en değerli markaları listesindeki varlığını artık geleneksel hale getirdiğini vurgulayarak, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da daha iyi bir dünya için üretmeye, Türkiye'ye ve Türk insanına değer katmaya devam edeceklerini aktardı.

Kaleseramik Kale Grubu