Kale Grubu'na iki ödül birden!

TAKİP ET

Kale Grubu; Altın Lider Ödülleri'nde, en beğenilen 50 CEO ve en beğenilen 50 CMO ile 2 ödülün sahibi oldu. Kale Grubu Başkanı ve CEO'su Zeynep Bodur Okyay iş dünyasının en prestijli ödüllerinden birisi olan Altın Lider Ödülleri'nde, Türkiye'nin en beğenilen 50 CEO'sundan biri seçilerek Altın Lider 2023 ödülünün sahibi oldu.

Kaleseramik Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Kasia Özgen ise en beğenilen 50 CMO’dan biri olarak Altın Lider 2023 ödülünün sahibi oldu. İş dünyasından, 35 binden fazla çalışanın dijital platform üzerinde tekil oy kullanıldığı öğrenildi.

AK Parti 27. Dönem Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu yaptığı açıklamada; “Ülkemiz ve Çanakkale ekonomisinin lokomotif kuruluşlarından Kale Grubu Başkan ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay, Türkiye’nin en beğenilen 50 CEO’sundan biri seçilerek Altın Lider 2023 ödülünü aldı. Bir Çanakkaleli, bir kadın olarak gurur duydum. Başarılarının devamını diliyorum. Yine Kaleseramik Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Kasia Özgen’i yürekten tebrik ediyorum” dedi.   

Kale Grubu