'Kadın Emeği Türkiye'nin İstikbali'

TAKİP ET

Türkiye genelinde 'Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda' şiarıyla düzenlenen 'Kadın Emeği Türkiye'nin İstikbali' programı Çanakkale'de de gerçekleştirildi.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Kadın Emeği Türkiye’nin İstikbâli’ programı yoğun ilgi gördü. Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda gerçekleşen programa AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Tanıtım ve Medya Başkanı Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Genel Sekreter Aslı Seren, MKYK Üyeleri Sena Aktürk, Burçin Oğuz, Büşra Aktaş, Dora Kübra Yıldız, AK Parti İl Başkanı Naim Makas, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aynur Tuna Yavaş, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Karadayı, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Alperen Uysal, belediye başkanları, kurum müdürleri, partililer ve çok sayıda davetli katıldı. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda, hayallerinin peşinden koşan girişimci ve emektar kadınlara, iş kurma süreçleri ve sağlanan devlet destekleri konusunda bilgilendirmeler yapıldı, başarı öyküleri anlatıldı.
İskenderoğlu; “Kadınlarımızın hizmetindeyiz”
Uğraşlarını, hobilerini ve hayallerini gerçeğe dönüştürmek isteyen kadınlarla gurur duyduklarını belirten AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu; “AK Parti Kadın Kollarımızın düzenlediği “Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda” programında, kurumlarımızın destekleme programlarıyla kendi işlerini kurmuş girişimci kadınlarımızı dinledik. Kurumlarımız, kendi hikayelerini yazmak isteyen kadınlarımıza destek ve hibe programlarını anlattı. Çanakkale’mizin bu konuda ne kadar istekli olduğunu bir kez daha gördük. Uğraşlarını, hobilerini, hayallerini gerçeğe dönüştürmek isteyen kadınlarımız, salona sığmadı. Gurur duyuyoruz, destekliyoruz. Elimizden gelen ne varsa, üretmek, iş yapmak, istihdam oluşturmak isteyen kadınlarımızın hizmetindeyiz. AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı (Tanıtım ve Medya Başkanı) Denizli Milletvekilimiz Nilgün Ök, Genel Sekreter Aslı Seren, MKYK Üyelerimiz Sena Aktürk, Burçin Oğuz, Büşra Aktaş, Dora Kübra Yıldız'a, kurumlarımıza ve Çanakkale teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
 

Kadın Emeği Türkiye in İstikbali AK Parti Jülide İskenderoğlu Naim Makas