İŞKUR'dan online iş kulübü eğitimi

TAKİP ET

Çanakkale İŞKUR İş Kulübü, dijital ortamda düzenlenen eğitimlerde Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde farklı öğrenim kademlerinde okuyan 47 üniversite öğrencisine online İş Kulübü eğitimi verdi.

Covid-19 salgını nedeniyle Mart 2019’dan bu yana yüzlerce üniversite öğrencisine dijital ortamda ulaşan Çanakkale İŞKUR İş Kulübü, Dünya Kadınlar Gününe özel, kadın öğrencilerle farklı oturumlarda İş Kulübü Liderlerimiz Sibel Şengün, Ahmet Şarman ve Salih Ersoy’un düzenlediği İş Kulübü eğitimlerinde bir araya geldi. Farklı gruplarla online eğitimlerini devam ettireceklerini açıklayan İş Kulübü Lideri Salih Ersoy; verilen eğitimlerin kendini tanıma, iş arama kanalları, özgeçmiş hazırlama, iş arama ağı kurma, konuşma planı, mülakat teknikleri, beden dili gibi farklı başlıklarda yapıldığını belirtti.
İş Kulübü eğitimlerine lise ve üniversite öğrencilerinin yanı sıra iş arayanların ve engelli vatandaşların başvuru yapabilecekken eğitime katılmak isteyenlerin online başvuru yapmak için bu formu doldurabilecekler: http://bit.ly/2YpT1pH
 

işkur çanakkale online iş kulübü eğitimi