İskenderoğlu; "Proje ve yatırımlar devam edecek"

TAKİP ET

AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Gazi Meclisi'nde yaptığı konuşmada, 1915 Çanakkale Köprüsü başta olmak üzere doğal gaz ve daha bir çok projenin hayata geçirildiği Gelibolu ilçesine dikkat çekti.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Gazi Meclisi’nde Gelibolu ile ilgili yaptığı konuşmada; “Gelibolu şanlı ecdadımızın büyük kahramanlık mücadelesi ile bilinen Gazi Mustafa Kemal’in ayak izlerinin olduğu, aynı zamanda Türklerin Rumeli’ye ayak bastığı, Gazi Süleyman Paşa’nın Mehmedi Bican ve Ahmedi Bican’ın hatıralarının olduğu özel topraklarımızdır” dedi.

Gelibolu ilçesinin, 1915 Çanakkale Köprüsü’ne ev sahipliği yaptığını belirten İskenderoğlu, dev bir açık hava müzesine dönüştürülen Gelibolu Yarımadası’nın ise eşsiz batık envanteriyle sualtı batık turizminde de iddialı hale geldiğini söyledi. İskenderoğlu; “Ülkemizin son dönem en önemli projelerinden birisine 1915 Çanakkale Köprümüze de ev sahipliği yapmaktadır. Dev bir açık hava müzesine dönüştürdüğümüz Gelibolu Yarımadası eşsiz batık envanteriyle sualtı batık turizminde de iddialı hale geldi. Dünyanın en büyük Mevlevihanesi’ne de ev sahipliği yapan Gelibolu’muzda doğal gaz, ulaşım ve altyapı olmak üzere bir çok projemizi hayata geçirdik” diye konuştu.

“Proje ve yatırımları sürdüreceğiz”

İskenderoğlu sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan ile birlikte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artıran, ekonomimizi geliştiren proje ve yatırımları sürdüreceğiz.”

Çanakkale Gelibolu TBMM AK Parti Jülide İskenderoğlu Bülent Turan 1915 Çanakkale Köprüsü Gelibolu Yarımadası