İskenderoğlu; "Milletin iradesine her zaman güvendik"

TAKİP ET

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili adayı Jülide İskenderoğlu, oyunu ailesiyle birlikte kullandı. İskenderoğlu, 'Bugün milletin iradesi tecelli edecektir. Halkımız kendini idare edecek hükümetimizi belirleyecek, vekillerimize karar verecektir. Hayırlı olmasını diliyorum' dedi.

İskenderoğlu, AKÇANSA Güzel Sanatlar Lisesinde, Annesi Cemile, Babası Erdal Kulbak, eşi Yücel ve oğlu Doruk İskenderoğlu ile birlikte oy kullandı. İskenderoğlu’na İl Başkanı Naim Makas ve parti yöneticileri eşlik etti. Oyunu kullandıktan sonra bir açıklama yapan İskenderoğlu, “Güzel bir seçim dönemi atlattı. Bu çok önemli, özel bir gün. Cumhuriyetimizin 100. Yılındaki seçimlerin ne kadar önemli olduğunu defaten dile getirdik. Bugün Allah’a şükür, kazasız belasız, çok büyük bir sorun olmadan bir seçim atmosferinde geçirdik. Çanakkale demokrasinin en güzel yaşandığı yerlerden birisi. Sadece bir tek olay yaşadık. Onda da içimiz acıdı. Biz Çanakkale’de kavgaya, döğüşe, şiddete kesinlikle karşıyız. Bunu doğru bulmadığımı o gün de söyledim, bugün de aynı şeyi söylüyorum. Bugün hepimiz demokratik hakkımızı kullandık, oyumuzu kullandık. Milletin iradesine her zaman güvendik, inandık. Bugün milletin iradesi tecelli edecektir. Halkımız kendini idare edecek hükümetimizi belirleyecek, vekillerimize karar verecektir. Hayırlı olmasını diliyorum. Gönülden akşam kazananın, mutlu olanın biz olmasını diliyorum. Ben hayırlı uğurlu olsun diyorum. Seçilecek olan vekil arkadaşlarıma, Cumhurbaşkanımıza. Bizim için baştacı olan milletin kararıdır” diye konuştu.

İskenderoğlu ve beraberindekiler, daha sonra oy kullanan okulları ziyaret ederek sandık görevlilerine kolaylıklar diledi. Vatandaşlara da hayırlı olsun dileklerini ileten İskenderoğlu, oy kullanmak için gelen annelerin Anneler Günü’nü de kutladı.  

Jülide İskenderoğlu seçim Çanakkale