İskenderoğlu; "Çanakkale'miz yatırımlara kavuşuyor"

TAKİP ET

AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Çanakkale'ye yapılan dev yatırımlara dikkat çekti. 

TBMM kürsüsünden seslenen AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu konuşmasına, savaşın her türlüsüne “Hayır" diyerek başladı. Cumhuriyet’in önsözünün yazıldığı Çanakkale’nin AK Parti Hükümetleri döneminde hak ettiği yatırımlara kavuşmaya devam ettiğini belirten İskenderoğlu; “Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşta en çok kadın, çocuk ve sivil halk mağdur olacak. Savaşın her türlüsüne ‘Hayır’ diyerek sözlerime başlamak istiyorum. Cumhuriyet’in önsözünün yazıldığı Çanakkale’miz, AK Parti Hükümetleri döneminde hak ettiği yatırımlara kavuşmaya devam ediyor” dedi.
“50 yıldır sadece hayali kurulabilen 1915 Çanakkale Köprümüz, 4 yıldan kısa sürede tamamlandı, hizmete alınıyor” diyen İskenderoğlu; “Bölgemizde ulaşımın önemli sorunlarından Ayvacık–Küçükkuyu yolunda 2017 yılında çalışmalarına başlanılan tünellerimizde ‘Işık göründü’ töreni düzenlendi. Üst yapı çalışmalarının ardından yakında hizmete girecek. Her iki yatırım, bölgenin turizm, ticaret ve sosyo-ekonomik gelişimine olumlu etki edecek” şeklinde konuştu.
AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Vizyonuyla şehrimizin gelecek profilini çizen ve adeta yeniden inşasını sağlayan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, projelerin kısa sürede tamamlanmasında yoğun emekleri bulunan, törende de bizleri yalnız bırakmayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu ve tüm personeline hemşehrilerimiz adına teşekkür ederim.”
 

Çanakkale Jülide İskenderoğlu TBMM yatırım 1915 Çanakkale Köprüsü