İskenderoğlu; "Birlikte güçlüyüz"

TAKİP ET

Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremin ardından Malatya'ya giden AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, depremden etkilenen vatandaşlara destek verdi. İskenderoğlu, 'İnşallah bu felaket günlerini de hep birlikte geride bırakacağız. Birlikte güçlüyüz' dedi.

Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen 7.7 ve 7.6’lık depremin ardından Malatya’ya giden AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, bölgede devam eden çalışmalarda yoğun çaba sarf eden arama ve kurtarma ekipleri ile görüştü. Daha sonra Malatya’nın çeşitli noktalarında ağırlanan vatandaşlarla da görüşen AK Partili Vekil Jülide İskenderoğlu, depremzedelere destek olmanın yanında geçmiş olsun dileğini iletti.

“Vatandaşlarımızla beraberiz”

Türkiye’de tüm kurum ve kuruluşların yanı sıra Türk milletinin deprem bölgesi için seferber olduğunu belirten İskenderoğlu, başta Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere AK Parti kadrolarının deprem bölgesinde olduğunu söyledi. Deprem bölgesindeki vatandaşların yanında olduklarını kaydeden İskenderoğlu; “Yüreğimizi yakan afette, hemşehrilerimize destek olmak, çalışmalara omuz vermek için Malatya’dayız. Depremin ilk saatlerinden itibaren vatandaşlarımızla beraberiz. 7’den 70’e tek yürek olan milletimizin dualarıyla, inşallah bu felaket günlerini de hep birlikte geride bırakacağız. Birlikte güçlüyüz…” dedi.

Çanakkale Malatya Jülide İskenderoğlu