İş birliği toplantısı gerçekleştirildi

TAKİP ET

ÇOMÜ Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğü Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında iş birliği toplantısı gerçekleştirdi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğü, ÇOMÜ Diş Hekimliği Fakültesi, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Yenice Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü ile sosyal sorumluluk projeleri kapsamında bir araya geldi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğü, ÇOMÜ Diş Hekimliği Fakültesi, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Yenice Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü ile sosyal sorumluluk projeleri kapsamında bir araya geldi. Toplantı kapsamında kurumlar arası iş birliği çalışmalarının geliştirilmesi ve projelerin geliştirilmesine yönelik fikir birliğine varıldı. Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında gerçekleştirilen toplantıya ÇOMÜ Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörü Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın, Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Nazan Çalbayram, ÇOMÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlgi Tosun, Dr. Öğr. Üyesi Rüya Sessiz, Dr. Öğr. Üyesi Alpin Değirmenci, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Şuayip Üner, İl Müdürü Yardımcısı Elif Yaman, Yenice Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürü Murat Mangır, Şube Müdürü Serap Çağlar katılım sağladı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ÇOMÜ Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğü