İlçeler yatırımlarla ihya oluyor

TAKİP ET

Çanakkale'nin ilçeleri yatırım ve projelerle birlikte değişiyor ve gelişiyor. Her geçen gün yatırım ve projelerin hayata geçirildiği Çanakkale'de bir dizi açılışlar yapan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Ezine'de düğün salonu inşaatının temelini atarken, SGK İlçe Hizmet binasının da açılışını gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz günlerde 5 yıldızlı otel konforundaki 500 yataklı Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi’nin açılış törenine katılan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, dün ise memleketi Lapseki ilçesine kazandırılan Devlet Hastanesi’nin de açılışını yaptı.

Küçükkuyu beldesinde Gümrük Kapısı açılırken, Küçükkuyu-Midili seferlerinin de startı verilmişti. Ayvacık-Küçükkuyu tünellerinin yılsonuna kadar bitirilmesi hedefleniyor. Barbaros Mahallesi'ndeki Hamidiye Tabyası restorasyon çalışmaları kapsamından yenilenirken, Biga ilçesine İÇDAŞ tarafından kazandırılan İÇDAŞ Fen Lisesi ve Anaokulu da açıldı.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, önemli yatırımların sürdüğü Çanakkale’nin ve ilçelerin her geçen gün hızla büyüdüğünü söyledi. Ezine ilçesinde düğün salonu inşaatının temelini atan Turan, SGK İlçe Hizmet binasının da açılış kurdelesini kesti. Turan, Türkiye’nin gıda da markasının Ezine olacağını ifade etti.

Lapseki ilçesine yapılan Devlet Hastanesi açılış törenine katılan Turan, memleketinde hemşerileri tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Vali Orhan Tavlı, Lapseki Kaymakamı Tahir Şahin, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, İl Sağlık Müdürü Ali Taşçı, AK Parti Çanakkale Milletvekili Adayları Jülide İskenderoğlu, Furkan Sezer ile Fırat Akgün, kurum müdürleri ve vatandaşların katıldığı törende konuşan Turan; “Dev yatırımları, projeleri Çanakkalemize getiriyoruz. Çünkü biz bu şehre sevdalıyız....Vakit ÇANAKKALE Vaktidir. Vakit TÜRKİYE Vaktidir” dedi.

Bir haftada 2 büyük hastane

“Sağlık alanında Çanakkale'yi şahlandırıyoruz” diyen Turan; “Çünkü benim Çanakkaleli kardeşim kıymetli. Lapseki Devlet Hastanemizin açılışını gerçekleştirdik. Bir haftada 2 büyük hastane açılışı yaptık. Birileri konuşur birileri yapar. AK Parti farkı budur” şeklinde konuştu.