İl Özel İdaresi'nde tarihi ihale

TAKİP ET

İl Özel İdaresi'ndeki tarihi ihalenin ardından köylerde parke taş çalışmaları başladı. 87 milyon TL bütçeli ihale ile birlikte çok sayıda köye toplam 515.000 metrekare parke taş döşenecek.

İl Genel Meclis Başkanı Nejat Önder ve AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Şener Akçay, İl Özel İdaresi tarafından yapılan 515.000 metrekare parke taş ihalesinin ardından köylerde başlayan çalışmaları yerinde inceledi. Merkez Çıplak Köyü ile Ezine İlçesi Pınarbaşı, Taştepe, Derbentbaşı ve Çamlıca köylerinde çalışmaların başladığını belirten Başkan Önder; “Köylerimizde meydan düzenlemeleri ve yol çalışmaları için ilçelerimizde İl Özel İdaremiz tarafından 515.000 metrekare parke taş ihalesi yapılmıştır. İhale sonrası başlayan çalışmalar kapsamında Çıplak köyündeki parke taş yapım işini yerinde inceledik” dedi.
“İl Özel İdaresi, İl Genel Meclisi olarak 87 Milyon Bütçe ile 515.000 metrekare Parke taş ihalesi tarihi bir ihaledir” diyen Başkan Önder; “Merkez Çıplak Köyü ile Ezine İlçesi Pınarbaşı, Taştepe, Derbentbaşı ve Çamlıca köylerimizde çalışmalarımız başlamıştır. Planlama doğrultusunda köylerimiz de çalışmalar hızlı bir şekilde başlayacaktır. Parke taş ihalemizin köylerimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını dilerim” şeklinde konuştu.
 

Çanakkale Çanakkale İl Özel İdaresi Nejat Önder ihale parke taş