İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı ÇTSO'da yapıldı

TAKİP ET

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Nisan Ayı Toplantısı, Çanakkale Vali Yardımcısı Hakkı Uzun Başkanlığında ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezi'nde yapıldı.

Toplantıda; İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Celil Sezgin, ÇOMÜ Biga İİBF Prof. Dr. Bünyamin Bacak, İl Milli Eğitim İl Müdürü Ferhat Yılmaz, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ferhat Güvel, Ticaret İl Müdürü Hakan Tuncerli, SGK İl Müdürü Hilmi Ercan, ÇESOB’u temsilen Vildan Özkan, GMKA İl Koordinatörü Recai Başaran, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Halil İbrahim Büyükgaga, HAK-İŞ Temsilcisi Adnan Tatlı, KADEM İl Temsilcisi Özlem Çalışkan Atıcı, TÜRK-İŞ Temsilcisi Osman Akkurt, Sakatlar Konfederasyon Temsilcisi M. İsmet Gökçek ve Çanakkale TSO Genel Sekreteri Sema Sandal ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri hazır bulundu.

Toplantıda; Çanakkale’deki EYT Başvuruları, mevsimlik tarım işçilerinin durumu ve tarımda çocuk işçiliği, kadın istihdamı, Ülkemizde yaşanan deprem felaketinin Çanakkale’deki istihdama etkisi, 2023 yılı Ocak – Şubat – Mart aylarında gerçekleştirilen İŞKUR faaliyetleri, yıl içerisinde planlanan kurs ve programlar konuları görüşüldü.

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı, konu başlıklarının Kurul’a sunulmasının ardından, kurum kuruluş temsilcilerinin görüş ve önerileri ile son buldu.

ÇTSO İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Çanakkale