İbrahim Bodur anıldı

TAKİP ET

Kale Grubu'nun Kurucusu ve Onursal Başkanı merhum Dr. Hacı İbrahim Bodur, vefatının yedinci yıldönümü nedeniyle düzenlenen programla anıldı.

Kale Şirketler Grubu’nun kurucusu ve Onursal Başkanı Merhum Dr. Hacı İbrahim Bodur’un vefatının 7. yılı münasebetiyle Yenice İlçesi Nevruz köyünde düzenlenen mevlit programıyla anıldı. Merhum Dr. Hacı İbrahim Bodur anısına, Kale Grubu Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay ile Kale Grubu Başkan Yardımcısı ve Teknik Bölüm Başkanı Osman Okyay’ın ev sahipliğinde Yenice İlçesi Nevruz köyü Nevruzlu Hacı İbrahim Bodur Camii’nde Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okundu.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ve yapılan duaların ardından anma programında konuşan Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay, her sene babası İbrahim Bodur'u Nevruz köyünde andıklarını ve babasının köyüne çok önem verdiğini söyledi. Okyay; “Bu vesileyle köyümüzün hayrını da yine burada yapıyoruz. Dolayısıyla biz anma programımızı hayrımızla birleştirdik. Babamı 23 Mayıs'ta kaybetmiştik. 7'nci vefat yılı. Burada tüm bölge halkımızla bir araya geldik. Herkes katıldı çok şükür. Ailemiz adına herkese teşriflerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bizim bütün amacımız bölgenin refahı ve İbrahim Bey gibi örnek kişilerin gençlere örnek olması. İbrahim Bey gibi kişilerin sayısının artması. Aile olarak bunu çok önemsiyoruz. İbrahim Bey bir kişiydi ama inşallah önümüzdeki yıllarda sayıları binler olur ve bölgemiz böyle değerleri yetiştirir bundan sonra da inşallah." dedi. 

Mevlid-i Şerif programı, yemek ikramının ardından sona erdi. Anma programına Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan,  CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz, 27. Dönem AK Parti Milletvekili Jülide İskenderoğlu, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.