I Love Fish hizmete girdi

TAKİP ET

Dardanel'in yeni balık ve deniz ürünleri restoranı I Love Fish'in üçüncü şubesi Çanakkale'de kapılarını açtı.

Saat Kulesi Meydanı’nda Dardanel Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Önen’in ev sahipliğinde gerçekleşen açılış törenine Vali İlhami Aktaş, AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, CHP Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, iş insanları, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış töreninde konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan; “Çanakkale’mizin markası, dünya markası Dardanel’in bir alt markasının açılışı için bir aradayız. Çanakkale’mizin büyüyor olması, markalarımızın büyüyor olması, Türkiye’mizin büyüyor olması bizim için çok kıymetli bir değer. Her şeye rağmen çarklar dönüyor. Çanakkale Köprüsü başta olmak üzere OSB, tüneller, altyapı çalışmaları, doğalgaz çalışmaları hepsi hamdolsun planlandığı şekilde devam ediyor” dedi.

“Şehrimizde markalaşmada, zincirleşmede büyük bir eksiğimiz var. İsteriz ki çok daha büyük zincirler, restorantlar, kafeler, oteller, adını duyduğumuzda gurur duyacağımız markalarımız olsun” diyen Turan; “Dardanel, bunlardan sadece bir tanesi. Kırk yıldan beri bu topraklarda ekmek üretip, istihdam yaratıp, üç bin kişiye ekmek veren, yirmi beş ülkeye ihraç yapan devasa bir firma ama isteriz ki Dardanel’in sayısı artsın, isteriz ki bu markalar daha fazla olsun. Bugün Dardanel’in bir alt markası olan I Love Fish markasıyla, İstanbul’da iki şubesinin olduğu üçüncüsünün de kendi topraklarında açtığı bir güzel restoranın açılışındayız. Ucuz, hızlı, fastfood diye ifade edilen bir deneyim sunacaklar. İsteriz ki bereketli bol kazançlı olsun. Çünkü en çok bu şube, bu marka Çanakkale’ye yakışırdı” şeklinde konuştu.

Dardanel Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Önen ise I Love Fish’in üçüncü şubesinin Çanakkale’ye hayırlı olmasını diledi. Yapılan konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından I Love Fish’in üçüncü şubesinin açılışı gerçekleştirildi.

Çanakkale Dardanel Bülent Turan Niyazi Önen Jülide İskenderoğlu Muharrem Erkek