Hilton Otel'den iyi haber!

TAKİP ET

Yapımı yılan hikayesine dönen 5 yıldızlı otelden iyi haber geldi

2015'te yapımına başlanan ve 2018'de açılacağı belirtilen Çanakkale'deki 5 yıldızlı Double Tree By Hilton'un inşaatı yılan hikayesine dönmüştü. Uzun bir süre çivi dahi çakılmayan otel inşaatının yarım kalacağına dair iddialar ortaya atılmıştı.

Kabası tamamlandı, ince inşaat işleri sürüyor

Otelin inşaatıyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Otelin inşaat taahhüt işlerini yürüten Serban İnşaat'ın Genel Müdürü Mehmet İlker Akdeniz, Double Tree by Hilton Çanakkale’nin kaba inşaat süreci tamamlandığını ve ince inşaat süreçleri devam ettiğini söyledi.

2021 yılı sonunda açılması planlanıyor

Mehmet İlker Akdeniz'in verdiği bilgiye göre otelin 2021 yılı sonunda açılması hedefleniyor.

 

İlk otel projemiz olacak

Serban İnşaat Genel Müdürü Mehmet İlker Akdeniz, “Çanakkale, Ege bölgesinin potansiyeli en yüksek ve en hızla gelişen bölgesi. Bu bölgedeki uluslararası bir otel zincirinin standartlarını gerçekleştirmek, Serban gibi yeni büyüyen, yerli bir şirket için gurur verici. Double Tree by Hilton Çanakkale’nin ilk otel projemiz olarak, 5 yıldızlı lüks otel statüsüyle hizmet verecek olması bizim için kıymetli” dedi.

7 ülkede 15 şirketiyle uluslararası alanda faaliyet gösteren Açık Holding’in endüstriyel inşaat alanındaki şirketi Serban, 2014 yılında kuruldu. Şirket, anahtar teslim tesisler inşa ediyor.

151 odalı

Denize sıfır 15 bin metrekare alan üzerine inşa edilen 5 yıldızlı Double Tree by Hilton Çanakkale 151 oda ve 300 yatak kapasiteli olacak. Aynı zamanda konferans, toplantı salonu ve 3 adet restoranı da içinde bulunduracak otelde, Spa merkezi ile de hizmet verilecek.

Kaynak: Turizm Ajansı

hilton hilton otel