Hasta yakını tarafından darp edildi

TAKİP ET

Gelibolu Şehit Koray Onay Devlet Hastanesi'nde görevli Güvenlik Görevlisi Rıdvan Demir, bir hasta yakını tarafından darp edildi. Sağlıkta yaşanan şiddet olayının ardından tepkiler çığ gibi büyürken, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk; 'Şiddetin her türlüsünü kınıyoruz' dedi.

Gelibolu Şehit Koray Onay Devlet Hastanesi Diş Polikliniğinde, Güvenlik Görevlisi Rıdvan Demir bir hasta yakını tarafından darp edildi. Gelibolu Şehit Koray Onay Devlet Hastanesi Diş Polikliniğinde yaşanan şiddet olayını kınayan İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk; “İlimiz Gelibolu Şehit Koray Onay Devlet Hastanesi Diş Polikliniğinde şiddete maruz kalan değerli mesai arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Şiddetin her türlüsünü kınıyor, İl Sağlık Müdürlüğü olarak olayın yakın takipçisi olacağımızı belirtmek istiyoruz” dedi.
Sağlıkta şiddete hayır!
Öz Sağlık İş Sendikası Çanakkale Şube Başkanı Recep Esen ise; “Gelibolu Şehit Koray Onay Devlet Hastanesi Güvenlik Görevlisi Rıdvan Demir’in hasta yakını tarafından darp edilmesi ile sonuçlanan sağlıkta şiddet olayını kınıyoruz. Eşsiz fedakarlık ve özveri ile, gece gündüz demeden çalışıp, tek gayeleri insan sağlığına hizmet olan sağlık çalışanlarımıza karşı böyle bir davranışın sergilenmesi, kesinlikle yanlış ve olmaması gereken bir olaydır. Sağlık çalışanlarının yetkili sendikası Öz Sağlık İş Sendikası Çanakkale Şubesi olarak, geçmiş olsun diyor ve konunun takipçisi olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Böyle bir şiddet olayının bir daha asla yaşanmamasını ve sağlıkta şiddetin tamamen son bulmasını temenni ediyoruz” diye konuştu.
 

Çanakkale Gelibolu Gelibolu Şehit Koray Onay Devlet Hastanesi sağlıkta şiddet Gökhan Baştürk Recep Esen