Güzelyalı başıboş köpeklerden şikayetçi

TAKİP ET

Çanakkale'nin tatil köyü olan Güzelyalı'da başıboş köpekler hem tehlike saçıyor, hem de sakinlerin tepkisine neden oluyor.

Çanakkale’nin Güzelyalı köyünde başıboş salınan ve her geçen gün sayıları artan köpekler tehlike saçıyor. Güzelyalı sakinleri köpek saldırılarından dolayı sokaklarda gezmekten çekince duyuyorlar. Güzelyalı’da yaşayanlar sahil ve sokakta gezerken ellerinde korku nedeniyle taşıdıkları sopalar nedeniyle üzüntü yaşadıklarını ama saldırı halinde kendilerini korumak zorunda kaldıklarını dile getiriyorlar.

Bir çok çok kez Belediye’ye yaşadıkları zorlukları ifade eden Güzelyalı sakinleri kampanya başlattılar.  Dünya’da kampanya imzaları ile tanılan change org da başlatılan imza kampanyasında vatandaşlar “Sokak hayvanlarının Avrupa standartlarında bir tesiste yaşaması” şeklinde dikkat çekmeye çalışıyorlar.

Güzelyalı sakinleri başlattıkları kampanyada, “Sokak hayvanlarına Avrupa standartlarında bir barınak yapılması, evlerimize iş yerlerimize aldığımız hayvanların küpeli kontrol altında tutulması, kısırlaştırma ve bu yavruların beslenmesine yardımcı olunması, için tüm kurumlardan yardım bekliyoruz” şeklinde dileklerini vurguladılar.

Destek için web site adresi: Tıklayın
 

güzelyalı güzelyalı köyü güzelyalı köpek güzelyalı köpek kampanyası güzelyalı teklike başıboş köpekler