Göz Hastalıkları Polikliniğine yeni cihazlar

TAKİP ET

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Hastanesi Göz Hastalıkları Polikliniği en modern cihazlarla hastalara hizmet veriyor.

ÇOMÜ Hastanesi Göz Hastalıkları Polikliniğinde, ömrünü tamamlamış olan ilaçlı göz anjiyografisi, göz topografisi ve göz tomografisi cihazları yenilendi. Ayrıca yenilenen göz tomografisi cihazı ile uygun ve gerekli hastalarda ilaçsız göz anjiyosu da yapılabiliyor. ÇOMÜ Hastanesi Göz Hastalıkları Polikliniği; Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Burak Turgut, Doç. Dr. İsmail Erşan, Dr. Öğr. Üyesi Hakika Erdoğan,  Dr. Öğr. Üyesi Çağlar Bektaş, Araştırma Görevlisi doktorlar ve tüm kadrosuyla en modern ve yenilenen cihazlarla hastalara hizmet veriyor.

ÇOMÜ Hastanesi Göz Hastalıkları Polikliniği yetkilileri; “Yenilenen göz tomografisi cihazı ile uygun ve gerekli hastalarda ilaçsız göz anjiyosu da yapılabilmektedir. İlaçsız göz anjiyosu yapılırken hastaya herhangi bir ilaç enjeksiyonu, iğne yapılması veya damar yolu açılması sözkonusu olmamakta ve işlem birkaç dakikada tamamlanmaktadır. İlaç verilmediğinden alerji ve diğer yan etkiler gelişmemekte ve ayrıca yöntem, böbrek hastaları ve ilaç alerjisi olanlarda güvenle kullanılmaktadır” dediler.

ÇOMÜ Hastanesi cihaz