Gider; "Karabigamız yatırımlarla daha da güzelleşecek"

TAKİP ET

Karabiga Belediyesi tarafından düzenlenen halk konseri yoğun ilgi gördü. Konser etkinliğinde konuşan AK Partili Milletvekili Ayhan Gider, yatırım ve hizmetlere dikkat çekerek; 'Karabigamız zaten çok güzel. Bu yatırımlar ve hizmetler ile daha da güzelleşmeye devam edecek' dedi.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, İl Genel Meclis Başkanı Nejat Önder, Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, AK Parti Biga İlçe Başkanı Nihat Borazan ile birlikte Karabiga Belde Belediye Başkanlığımızın düzenlediği halk konserine katıldı. Programa iştirak eden hemşehrilerine hitap eden Gider; “Karabiga'da sevgili belediye başkanımız, kıymetli kardeşim Ahmet Elbi’nin hizmetlerini büyük bir mutlulukla görüyor, takip ediyoruz. Karabiga halkının da bu hizmetleri görerek Ahmet Başkanımıza sahip çıkacağına ve birkaç dönem daha hizmetlerine devam edeceğine inanıyorum” dedi.

Karabiga’nın yatırımlar ve hizmetlerle daha da güzelleşeceğini ifade eden Gider; “Ahmet Başkanımızın gelecek dönem için söz verdiği Karabiga Aquaparkı'ndan hem yetişkinler hem de çocuklar faydalanabilecek. Yakında açılacak olan Survivor Parkuru ile de Karabiga, Çanakkale içerisinde gençler açısından bir çekim merkezi olacak. Karabigamız zaten çok güzel. Bu yatırımlar ve hizmetler ile daha da güzelleşmeye devam edecektir.” diye konuştu.

Ayhan Gider Karabiga