Gider; "Halkımızın desteğiyle zafere ulaşacağız"

TAKİP ET

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider; Çan, Lapseki ve Gelibolu'da partisinin düzenlediği devir teslim törenlerine katıldı. Lapseki'de ki törende yaptığı konuşmada Gider; 'Halk, hizmet istiyor. Hizmetin de adresi AK Parti'dir. Tüm Türkiye'de olduğu gibi, Lapseki'de de tüm belediyeleri kazanarak, halkımızın desteğiyle zafere ulaşacağız' dedi.

AK Parti Çan İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen devir teslim törenine katılarak, Çan İlçe Başkanı Sadi Yağlı’ya hayırlı olsun dileklerinde bulunan AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, beraberinde İstanbul eski Milletvekili ve Çanakkale Koordinatörü Tülay Kaynarca ve AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas ile birlikte AK Parti Çan İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Gider, bugüne kadar yapmış olduğu hizmetler nedeniyle de AK Parti İlçe eski Başkanı Ömer Şahin’e teşekkür etti.

Gider, AK Parti Lapseki İlçe Başkanlığı’nda devir teslim törenine de katıldı. Lapseki İlçe Başkanı Hasan Engin’e hayırlı olsun dileğinde bulunan Gider, bugüne kadar yapmış olduğu hizmetler nedeniyle de AK Parti Lapseki İlçe eski Başkanı Namık Ergin’e teşekkür etti.

Yaklaşan yerel seçimlerde Lapseki’de tüm belediyeleri kazanma hedefleri olduğuna değinen Gider, belediye, belediye meclisi ve il genel meclisi seçimlerinde başarıya ulaşacaklarına olan inancını yineleyerek; “Tüm Türkiye’de olduğu gibi, Lapseki’de de tüm belediyeleri kazanarak, halkımızın desteğiyle zafere ulaşacağız. Halk, hizmet istiyor. Hizmetin de adresi AK Parti’dir. Bizler, halka kendimizi doğru anlatabildiğimiz sürece halk da bunu karşılıksız bırakmayacaktır. Hemşehrilerimize de, kendimize de güvenerek hareket edeceğiz” ifadelerini kullandı.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, AK Parti Gelibolu İlçe Başkanlığı’nda da düzenlenen devir teslim törenine katıldı. AK Parti Gelibolu İlçe Başkanı Necati Tarıman’a hayırlı olsun dileğini ileten Gider, bugüne kadar yapmış olduğu hizmetler nedeniyle de AK Parti İlçe eski Başkanı Serhad Sürücü’ye teşekkür etti.

Yaklaşan yerel seçimlerin önemine değinen Gider; “Herkesle kucaklaşarak, geçmiş dönemlerde görev almış olan her ismin sahada olduğu bir atmosferde, seçimlere hazırlanacağız. Bizler, halka kendimizi doğru anlatabildiğimiz sürece halk da bunu karşılıksız bırakmayacaktır. Hemşehrilerimize de, kendimize de güvenerek hareket edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Ayhan Gider AK Parti