Gider; "AK Parti'nin birinci parti olduğunu 14 Mayıs'ta ilan edeceğiz"

TAKİP ET

AK Parti, 28. Dönem Çanakkale Milletvekili Adaylarını kamuoyuna tanıttı.

Truva Otel’de düzenlenen toplantıda AK Parti Çanakkale Milletvekili Adayları Ayhan Gider, Jülide İskenderoğlu, Nazım Hikmet Keskiner ve Halil Zahit Mert seçin sürecine ilişkin önemli açıklamalarda bulundular. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Naim Makas, “Bir süredir tatlı bir heyecan vardı, demokrasi şölenine şahitlik ettik. Tüm aday adaylarımıza teşekkür ediyorum. 14 Mayıs seçimleri ile birlikte Türkiye’mizin yeni yüzyılına inşa edeceğimiz bir döneme gireceğiz. Yeni iddialar, yeni proje ve yatırımlarla yeni bir çağı yeniden başlatacağız. Bu şahlanış döneminin Türkiye’nin yeni yüzyılının atılımları yine bu kadrolarla olacaktır. Yeni dönemde hem ülkemiz, hem Çanakkale’miz hak ettiği yatırımlarla bir adım daha yükselecektir” dedi.

“Söz veriyoruz”

“Grup Başkanvekili Bülent Turan ve Jülide İskenderoğlu’nun şehrimizin kazanımları için nasıl çalıştıklarını çok iyi biliyoruz” diyen Başkan Makas; “5 yıllık sürecin yeni dönemde de devam edeceğinden şüphemiz yok. Tekrardan Çanakkale’ye hizmet edecek ruh devam edecektir. Seçim sürecinde yine Çanakkale’de sahada çalışmalarıyla destek olacak. Çanakkale kadroları olarak vekil adaylarımızla hizmeti kendimize borç biliyor gece gündüz çalışmaya söz veriyoruz. Seçimden sonra ilçelerimize gelen yatırımları takip etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

AK Parti Çanakkale 3. Sıra Milletvekili Adayı Nazım Hikmet Keskiner ve AK Parti Çanakkale 4. Sıra Milletvekili Adayı Halil Zahit Mert AK Parti’nin 14 Mayıs seçimlerinden zaferle çıkacağını dile getirdiler.

İskenderoğlu; “Çanakkale’miz için var gücümüzle çalıştık”

AK Parti Çanakkale 2. Sıra Milletvekili Adayı Jülide İskenderoğlu ise; “Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan’la birlikte, Çanakkale’miz için var gücümüzle çalıştık. Önce pandemi ardından savaş tehdidi nedeniyle dünyayı derinden etkileyen ekonomik darboğaza rağmen, Çanakkale’mizin bir çok vizyon projesinin açılışını gerçekleştirmek de bizlere nasip oldu.  1915 Çanakkale Köprümüz, Ayvacık-Küçükkuyu, Eceabat–Gelibolu tünellerimiz, Ezine, Ayvacık, Bayramiç, Çan OSB’lerimiz, Troya Müzesi, antik kentler ve kazı alanlarımız, kültür rotası, Tarihi Alan ve benzeri turizm yatırımları, alt ve üst yapı tesisleri, Çanakkale içme suyu projesi, hastaneler, sağlık tesisleri, kamu binaları, okullar gibi yatırımlar, gençlik merkezleri, halı sahalar ve daha sayamayacağımız bir çok yatırımı, siz kıymetli hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. İl Başkanımız, İlçe-Belde Belediye Başkanlarımız, teşkilatlarımızla ‘Çanakkale için daha fazla ne yapabiliriz?’ mücadelesini verdik. Göreve başladığımız andan itibaren hangi partiden olursa olsun tüm belediyelerimizin taleplerini karşılamaya,  bütün ilçelerimizde yaşayan vatandaşlarımıza hizmet ulaştırmaya gayret ettik” diye konutu.

“Hizmetlerle ve çalışmalarla anılmak en büyük arzum”

“Uzun bir aradan sonra Gazi Meclisimizde Çanakkale’yi temsil eden bir kadın vekil olmanın avantajıyla, kadınlarımıza pozitif ayrımcılık yaparak mümkün olduğunca desteklemeye özen gösterdim” diyen İskenderoğlu; “Bu süreçte bir çok kadın kooperatifi kurulmasını destekleyerek Çanakkale kadının el emeği ürünlerinin kıymetine değer kazandırmayı bir görev bildim. Bir yandan meclisteki, bir yandan ilk 3 yılımda Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcılığı görevimi yerine getirirken, her fırsatta Çanakkale’de olmaya, hem merkezde, hem ilçe ilçe, belde belde, köy köy gezerek tüm vatandaşlarımızın yanında olmaya, gönüllerine dokunup hatırlarını sormaya çalıştım. 5 yıllık görev süremizin sonuna, anlımız ak, başımız dik, ancak yaşadığımız afet nedeniyle gönlümüz buruk bir şekilde ulaşmış olduk. Çanakkale için, hemşehrilerimiz için yaptığımız hizmetlerle ve çalışmalarla anılmak en büyük arzum” şeklinde konuştu.

“Çanakkale’mizin Cumhur İttifakı’na yine en güçlü desteği vereceğine inanıyorum”

İskenderoğlu sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Şimdi hep birlikte yeni bir sürece gelmiş bulunuyoruz. Sadece son 5 yıllık yatırım ve çalışmalarımızı bile saymakla bitiremedik. Çanakkale’miz, son 20 yılda adeta bambaşka bir kimliğe büründü. Şimdi sizden, Çanakkale’mize hizmetlerin, yatırımların devamı için, gelişimin ve istikrarın sürmesi için, Türkiye Yüzyılının Çanakkale Yüzyılı olması için, önceki dönem milletvekilimiz Ayhan Gider abimizle, Nazım Hikmet Keskiner ve Halil Zahit Mert ile bir kez daha destek istiyoruz. 14 Mayıs’ın hemen ertesinde, deprem yaralarının sarılması ve Türkiye Yüzyılının inşası hedefiyle, yeni bir atılım başlatıyoruz. Bu atılımların başlangıcında, Çanakkale’mizin Cumhur İttifakına yine en güçlü desteği vereceğine inanıyorum.”

Gider; “14 Mayıs akşamı ipi göğüsleyen biz olacağız”

14 Mayıs akşamı AK Parti’nin ipi göğüsleyeceğini kaydeden AK Parti Çanakkale 1. Sıra Milletvekili Adayı Ayhan Gider; “TOGG çıkana kadar her gün başka şey söylediler, şimdi başka şeyler söylüyorlar. Doğal gaz konusunda da aynı şekilde. Dünyadaki hiçbir emperyalist güç, teknoloji e enerji savaşlarının yaşandığı günümüzde bize saldırmaktan vazgeçmez. Ayasofya’nın açılması bile bize nasip olmuşsa bu kolayca tarif edilecek bir şey değildir. Kuruluşundan bu yana ülkemiz ve yöneticilerinin nasıl saldırılar altında olduğunu çok iyi biliyoruz. 20 yılda ülkemizi ne kadar yükseltmiş olsak da bunu yeterli görmüyoruz. Türkiye yüzyılı kimlik siyaseti yerine birlik siyasetidir. İnkar yerine kucaklamadır. Çanakkaleli olarak yaptığımız yatırımlar saymakla bitiremeyiz. Köprü ve tünel hizmetleri 50 yıllık yapılan tüm icraatlardan fazla tutar. Vatandaşımızın talebi ne ise başımızın tacı olduğunu biliyor” dedi.

“Çanakkale’de AK Parti’nin birinci parti olduğunu yine 14 Mayıs akşamı ilan edeceğiz”

Çanakkale’de AK Parti’nin birinci parti olacağını dile getiren Gider; “Bu vatan bizim, hepimizin. Bu bayrak ve devlet hepimizin. Bu anlamda; tek tek tüm vatandaşlarımızla görüşeceğiz.  Sıkılmadık el, bakılmadık göz bırakmayacağız. Bu dönemde hiç birimizin küs olma özgürlüğü yoktur. Bu memleket büyük ve kıymetlidir. Bundan dolayı durmayacak koşacağız. 14 Mayıs akşamı ipi göğüsleyen biz olacağız. Çanakkale’de AK Parti’nin birinci parti olduğunu yine 14 Mayıs akşamı ilan edeceğiz” diye konuştu. 

Çanakkale AK Parti Ayhan Gider Jülid eİskenderoğlu Nazım Hikmet Keskiner Halil Zahit Mert