Geyikli, Zeytin Hasat Şenliği'ne hazırlanıyor  

TAKİP ET

​​​​​​​Geyikli'de 22-23 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilmesi planlanan 2. Geyikli Zeytin Hasat Şenliği için hazırlıklar devam ediyor.

Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, İl Tarım ve Orman Müdürü Erdem Karadağ, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Halil İbrahim Büyükgaga, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Ramazan Eren,  Ezine İlçe Tarım ve Orman Müdürü İsmail Bilir, Ezine İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Ziraat Mühendisi Mehmet Çetin ve beldedeki üreticiler Geyikli Zeytin Hasat Şenliği ile ilgili detayları görüştü.

Oruçoğlu; “Geyiklimize hayırlı olsun”

Geyikli Zeytin Hasat Şenliği’nde beldeyi, kaliteli zeytin ve zeytinyağını en iyi şekilde tanıtabilmeyi hedeflediklerini belirten Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu; “22-23 Ekim tarihlerinde gerçekleştirmeyi planladığımız 2. Geyikli Zeytin Hasat Şenliğiyle ilgili detayları bugün İl Tarım ve Orman Müdürümüz Sn. Erdem Karadağ, Koordinasyon ve Tarmsal Veriler Şube Müdürü Sn. Halil İbrahim Büyükgaga,  Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Sn. Ramazan Eren,  Ezine İlçe Tarım ve Orman Müdürü Sn. İsmail Bilir, Ezine İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Ziraat Mühendisi Sn. Mehmet Çetin ve Beldemizdeki üreticilerimizle görüştük. Bu etkinliklerle beldemizi, kaliteli zeytin ve zeytinyağımızı daha iyi tanıtabilmeyi hedefliyoruz. Geyiklimize hayırlı olsun” dedi.

Çanakkale Geyikli Geyikli Belediyesi Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu Geyikli Zeytin Hasat Şenliği