Geyikli projelerini görüştüler

TAKİP ET

Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, Belde Başkanı Mustafa Kirveli ve Belediye Meclis Üyelerinden oluşan heyet, AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ve AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ile bir araya geldi.

Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, Belde Başkanı Mustafa Kirveli ve Belediye Meclis Üyeleri, Ankara’da Gazi Meclisinde ağırlandı. Ankara’da her fırsatta Çanakkaleli hemşehrileriyle bir araya gelen Turan ve İskenderoğlu, bu kez Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, Belde Başkanı Mustafa Kirveli ve Belediye Meclis Üyelerinden oluşan heyet ile görüştü. Görüşmede Geyikli için planlanan, devam eden yatırım ve projeler gündeme geldi.

Ziyarete ilişkin açıklama yapan Turan; “Yoğun Meclis gündemimiz sürerken Çanakkale'mizden misafirlerimizi ağırlamaya gayret ediyoruz. Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu’yla birlikte Geyikli Belediye Başkanımız Mevlüt Oruçoğlu, Belde Başkanımız Mustafa Kirveli ve Belediye Meclis Üyelerimiz ile Gazi Meclis’imizde bir araya geldik. Oldukça verimli geçen ziyarette Kazdağları’nın denize açılan kapısı Geyikli’miz için planlanan, devam eden yatırım ve projeleri konuştuk. Çanakkale’mizin tüm ilçeleriyle, beldeleriyle topyekun kalkınması daima önceliğimiz olmaya devam edecek” dedi.

Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu ise; “Geyikli Belediyesi adına belde başkanımız ve meclis üyelerimizle Çanakkale Milletvekillerimizi ziyaret ederek, beldemiz adına destekleri için teşekkür ziyaretinde bulunduk. Sayın vekillerimizin siz değerli Geyikli halkına selamları var. Doğalgaz ilk yakma töreninde bir araya geleceğiz inşallah” diye konuştu.

Çanakkale Geyikli Geyikli Belediyesi Ankara Bülent Turan Jülide İskenderoğlu Mevlüt Oruçoğlu