Geyikli Kapalı Pazaryeri hizmete açıldı

TAKİP ET

Geyikli beldesine kazandırılan Kapalı Pazaryeri, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Çanakkale'nin Ezine İlçesi'ne bağlı Geyikli Beldesi, modern altyapı ve yatırımlarıyla adından söz ettiriyor. Geyikli Belediyesi tarafından tamamlanan ve Beldede hayata geçirilen dev projelerden biri olan Geyikli Kapalı Pazaryerinin açılışı gerçekleştirildi.

Açılış törenine Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Ezine Kaymakamı Yunus Kızılgüneş, Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, AK Parti MKYK Üyesi Jülide İskenderoğlu, AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, STK Temsilcileri, daire amirleri, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“Beldemize güzel hizmetler ve kalıcı projeler kazandırdık”

Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende konuşan Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu; “Göreve geldiğim günden bu yana Geyikli’ye en güzel hizmetleri getirmeyi bir borç bildim. Öncelikle beldemizin ihtiyaçlarını belirleyerek, programlı bir şekilde ilerledik. Bu 5 yılda özellikle yaşanan küresel olumsuzluklara rağmen beldemize güzel hizmetler ve kalıcı projeler kazandırdığımızı düşünüyorum” dedi.

“Beldemiz için büyük bir yatırımdır”

“Yeni Pazaryeri beldemizin en büyük ihtiyaçlarından biriydi. Pazaryerimiz 4500 m² kapalı alanı, 500 araçlık otopark ve 250 adet pazar tezgahı olacak şekilde tasarlandı. Bu beldemiz için büyük bir yatırımdır” diyen Başkan Oruçoğlu; “Önümüzdeki yılları kapsayacak projeler üretmek için çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Geyikli Belediyesi'nin liderliğinde gerçekleştirilen proje, 4500 m² kapalı alana, 500 araçlık otoparka ve 250 adet pazar tezgahına ev sahipliği yapabilecek kapasiteye sahip. Kısa bir sürede tamamlanan inşaat, modern mimarisi ve işlevselliğiyle dikkat çekiyor. Açılış konuşmalarının ardından kurdele kesimi gerçekleştirilen Geyikli Kapalı Pazaryeri, bölge halkı tarafından büyük ilgi gördü.

İlk alışverişler, açılışın hemen ardından başlarken, yaz aylarında yaşanan trafik sorununu ve kış aylarında pazarcı esnafının karşılaştığı zorlukları ortadan kaldırarak bölge esnafı ve vatandaşlar için daha konforlu bir alışveriş ortamı sundu.

Geyikli Belediyesi'nin bu önemli projesi, bölgede ticaretin ve ekonominin gelişimine katkıda bulunarak sosyal ve ekonomik bir dönüşüm sağlamayı amaçlıyor. Geyikli Kapalı Pazaryeri, bölgeye yeni bir çehre kazandırarak vatandaşların daha keyifli bir alışveriş deneyimi yaşamasına imkan tanıyor.

Geyikli Kapalı Pazaryeri Mevlüt Oruçoğlu