Geyikli için tarihi gün

TAKİP ET

AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu'nun desteğiyle Geyikli'de doğalgaz için ilk kazma vuruldu.

Geyikli’de, belde halkının uzun süredir heyecanla beklediği doğalgaz çalışmalarına başlandı. Çalışmaların Geyikli’ye hayırlı uğurlu olmasını dileyen Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, “Geyikli için tarihi bir gün” dedi.

Geyikli halkı, uzun süredir heyecanla beklediği gelişmeye sonunda kavuştu. Beldede doğalgaz çalışmalarına start verilirken, müjdeli haber sonrası Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu da vatandaşlara seslenerek tarihi bir güne tanıklık ettiklerinin altını çizdi. Çalışmalar öncesi bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, “Bugün bizim için tarihi bir gün. Hayırlısıyla bugün doğalgaz çalışmalarımız başlamıştır. İlk kazmayı vurduk. Bu süreçte Grup Başkanvekilimiz Sayın Bülent Turan'a, Çanakkale Milletvekilimiz Sayın Jülide İskenderoğlu'na, EPDK Başkanı Sayın Mustafa Yılmaz'a, Aksa Doğalgaz Çanakkale Müdürü Sayın Çağdaş Adıbelli'ye desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Geyiklimize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Aksa Doğalgaz Çanakkale Müdürü Çağdaş Adıbelli ise; “Geyikli için büyük bir gün. Geyikli beldesinde doğalgaz çalışmaları başladı. 2022 yılının sonuna kalmadan vatandaşlarımızın Geyikli’de doğalgazı kullanmaya başlamasını hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.