Geyikli'de iftar yemeği

TAKİP ET

AK Parti Kocaeli Milletvekili MKYK Üyesi Emine Zeybek, AK Parti İl Başkanı Naim Makas, İl Yöneticileri ile birlikte Geyikli Belediyesi'nin iftar programına katıldı. AK Parti heyeti, ev ziyaretleri gerçekleştirirken, esnaflarla da bir araya geldi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili MKYK Üyesi Emine Zeybek, AK Parti İl Başkanı Naim Makas, İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Karadayı, Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, Ezine İlçe Başkanı Mehmet Ünsal, Geyikli Belde Başkanı Mustafa Kırveli ve İl Yöneticileri ile birlikte Geyikli Beldesinde bir dizi temas ve ziyaretler gerçekleştirdiler. Geçmiş dönem Belde Başkanlarından Hüseyin Bozyel, partili Şakir İlke ve Ülkü Taşdemir'i ziyaret eden AK Parti heyeti, Belediye Meclis Üyesi Fatih Özcan'a da taziye ziyareti gerçekleştirilerek başsağlığı dileğinde bulunuldu. Ardından belde esnafları ziyaret edildi.
Geyikli Belediyesi’nin düzenlediği iftar programına AK Parti Kocaeli Milletvekili MKYK Üyesi Emine Zeybek, İl Başkanı Naim Makas, İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Karadayı, Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, Ezine İlçe Başkanı Mehmet Ünsal, Geyikli Belde Başkanı Mustafa Kırveli, İl Genel Meclis Üyesi Murat Yahya Sezgin, İl, İlçe ve Belde Yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 

Çanakkale Ezine Geyikli Emine Zeybek Naim Makas Mevlüt Oruçoğlu