Genç okçular Türkiye şampiyonu

TAKİP ET

Gelibolu'nun gururu genç okçular Türkiye şampiyonu oldu.

Antalya’da düzenlenen Okçuluk Türkiye Kupasında Eren Kırca, Beren Taşçı ve Osman Çakar’dan oluşan ve Türkiye Şampiyonu olarak Gelibolu'nun yine gurur kaynağı olan makaralı yay erkek takımının bu başarısı Gelibolu’da sevinçle karşılandı. Eren Kırca, Beren Taşçı ve Osman Çakar’dan oluşan makaralı yay erkek takımını tebrik eden Gelibolu Kaymakamı Bekir Abacı; “Genç sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” dedi.
Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar ise; “Genç okçularımız gururumuz olmaya devam ediyor. Antalya’da düzenlenen Okçuluk Türkiye Kupasında takım halinde Türkiye şampiyonu olan makaralı yay erkek takımımızı ve aynı kategoride bireysel olarak üçüncü olan Eren Kırca'yı tebrik ediyorum” diye konuştu.
Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “11-15 Mayıs 2022 tarihlerinde Antalya’da düzenlenen Okçuluk Türkiye Kupasında Eren Kırca, Beren Taşçı ve Osman Çakar’dan oluşan makaralı yay erkek takımımız Türkiye şampiyonu olmuştur. Aynı yarışmada Eren Kırca; makaralı yay büyük erkekler kategorisinde Türkiye 3.’sü olmuştur. Sporcularımızı ve antrenörlerini tebrik eder, başarılar dileriz” denildi.
 

Çanakkale Gelibolu Mustafa Özacar