Genç Girişimcilerden bir dizi ziyaret

TAKİP ET

TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu resmi ziyaretlerine devam ediyor.

Çanakkale Ticaret Borsası koordinatörlüğünde faaliyet gösteren TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu, Çanakkale İl Genel Meclis Başkanı Nejat Önder, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Celil Sezgin ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Adil Bartu’yu makamlarında ziyaret etti.

Makam ziyaretlerinde, TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu’nun ziyaretlerinden duydukları memnuniyet ifade edilerek, Kurula önümüzdeki süreçte yapacakları proje ve çalışmalar için başarı dileklerinde bulunuldu.

TOBB Çanakkale GGK Başkanı Emrah Kuru ziyaretlerde, kabulleri ve ev sahipliği için İl Genel Meclis Başkanı Nejat Önder’e, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Celil Sezgin’e ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Adil Bartu’ya teşekkürlerini sunarak sözlerine başladı.

Ardından Kurul arkadaşlarını tanıtan Başkan Emrah Kuru, TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu’nun kuruluş amacı ve çalışmalarından bahsetti. Ziyaretlerde, ayrıca gerçekleştirilmesi planlanan projeler, Çanakkale ve ilçelerde yer alan sektörlerin durumları ve girişimciliğin İl ekonomisi üzerindeki önemi konularına değinildi.

TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Emrah Kuru başkanlığındaki ziyaret programına Başkan Yardımcısı Emir Üstün, İcra Komitesi Üyeleri Emre Yılmaz, Çağdaş Bağmeşli, Doğan Deniz, Münir Sadi Özsüer, Mücahit Esin, Ahmet Yunus Sevim, Seçkin Sezer ve TOBB Çanakkale GGK Sorumlusu Gözde Kartal katıldı.

Çanakkale Ticaret Borsası Çanakkale genç girişimciler