Finalde kim gülecek

TAKİP ET

1.Amatör lig play-off finalinde Gökçeadaspor ile Barbarosspor karşılaşıyor

Çanakkale 1.Amatör lig play-off grubu final karşılaşması cumartesi günü saat 16.00’da Kepez Atatürk Spor kompleksinde oynanacak.

Yine Kepez Atatürk spor kompleksinde oynanan yarı final karşılaşmalarında Gökçeadaspor rakibi Dümrekspor’u normal süresi ve uzatma devreleri 0-0 biten karşılaşmanın ardından penaltı atışları sonrası 3-1 mağlup etmiş ve finale adını yazdırırken, Barbarosspor rakibi Tarımspor’u 2-0 mağlup ederek adını finale yazdırmıştı.

Bu zorlu karşılaşma öncesinde Gökçeadaspor’da yarı final karşılaşmasında kırmızı kart gören Kaan ve Utku forma giyemeyecek. Barbarosspor’da ise yarı final karşılaşmasında cezası sebebi ile forma giyemeyen Anıl zorlu final karşılaşmasında forma giyecek.

Final karşılaşması öncesinde iki takım taraftarlarıda adeta seferberlik ilan etmiş durumda. Gökçeadaspor’dan final karşılaşması için 500 civarında taraftarın gelmesi beklenirken, Çanakkale’nin en büyük mahallesi konumunda olan Barbaros mahalleside takımlarını yalnız bırakmamak için organizasyon yapmaya başladılar.

Gökçeadaspor ile Barbarosspor arasında oynanacak olan final karşılaşması Cumartesi günü saat 16.00’da Kepez Atatürk spor kompleksinde oynanacak.