Ezine Spor'da hedef BAL

TAKİP ET

Ezine Spor, yeni sezon öncesi transferlere hızlı başladı.

Yeni sezon için Aşikar Çelik ile yeniden anlaşarak yola devam diyen Ezine Spor, Aşikar Çelik’in Yardımcısı Hüseyin hocayla da yeniden anlaşmaya vardı. Yeni sezonda kaptan Cemil Özkan ile de anlaşarak yola devam eden Ezine Spor; Alparslan Gencer, Furkan Korkmaz, Mustafa Uğur, Batuhan Bilgin, kaleci İsmail Yavaşça, Furkan Güngör, Gökhan Ünal ve Ahmet Hüseyinoğlu ile anlaştı. Ezine Spor ayrıca, daha önceki sezonlarda U19 takımında Ezine Spor ile şampiyonluk yaşayan Egehan Gülkan’ı da transfer etti.
Sancar; “Hedefimiz BAL”
Ezine Spor Başkanı Efrail Sancar yaptığı açıklamada; “Aşikar hocamızla gönül birliğimiz var. Aşikar hocamızla pandemi döneminde başlayan bir hedefimiz vardı. Hedefimiz BAL, hatta daha da ileriye gitmeyi hedefliyoruz. Yönetim Kurulu da zaten Aşikar hocadan çok memnun. Aşikar hocamızı bırakmayız, gönül birliğimiz devam ediyor” dedi.
Çelik; “Şampiyon olup, bir üst lige çıkmayı hedefliyoruz”
Ezine Spor'un tecrübeli teknik direktörü Aşikar Çelik ise; “Süper Amatör de şampiyon olduk ama Play-Off maçında mağlup olarak bir üst lige çıkamadık. Yine şampiyon olup bir üst lige çıkmayı hedefliyoruz. Bunu başarmak istiyoruz. İnşallah hep beraber ipi göğüsleyip, bir daha ki sezon BAL Ligi’nde Ezine Spor’u inşallah göreceğiz” diye konuştu.
 

Efrail Sancar Aşikar Çelik Ezine Spor Çanakkale Ezine