Ezine'de yeni kavşak bağlantı yolu çalışmaları başlıyor

TAKİP ET

Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, Seferşah Mahallesi Kaymakamlık Lojmanı önü (Kocahendek/Akköy Yolu) kavşak bağlantı yolu çalışmalarının bu hafta başlayacağını açıkladı. Başkan Yüksel; 'Ezine'mizin ekonomisine can veren bir cadde ve güvenli bir geçiş güzergahı daha Ezine'mize, hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olsun' dedi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel; “Ezine’mizin önemli sorunlarından biri haline gelen Akköy yol güzergahının hem askeriye alanından önce şehir girişinin olmaması, hem de çocuklarını okula almaya gelen ailelerin bölgedeki araç trafiğinden dolayı zorluk çekmesi çile haline gelmişti. 2. geçiş kavşak yapımı konusundaki taleplerimiz Karayolları Genel Müdürlüğümüz ve Karayolları 14.Bölge Müdürlüğümüz tarafından projelendirilerek onaylandı. Ezine Seferşah Mahallesi Kaymakamlık Lojmanı önü (Kocahendek/Akköy Yolu) kavşak bağlantı yolu çalışmaları bu hafta içerisinde başlıyor. Yeni bağlantı ve geçiş noktasıyla, Ezine’mizin ekonomisine can veren bir cadde ve güvenli bir geçiş güzergahı daha Ezine’mize, hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olsun. Çanakkale’mizin ve Bölgemizin parlayan yıldızı, peynirin başkenti Ezine’miz ve hemşehrilerimiz için canla başla, gece gündüz, hafta sonu demeden var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Bu önemli adımın Ezine’nin gelişimi ve yaşam kalitesi için önemli bir ilerleme olduğunu vurgulayan Başkan Yüksel, Ezine halkının rahat ve güvenli bir şekilde seyahat edebilmeleri adına yapılan çalışmaların süreceğini belirtti. Yeni kavşak bağlantı yolu çalışmalarının, bölge halkının günlük yaşamını kolaylaştırması ve trafik sorunlarına çözüm getirmesi hedefleniyor. Ezine'de, bu tür çalışma ve projeler şehrin yaşam kalitesini artırmaya devam edecek. 

Ezine Ezine Belediyesi Güray Yüksel