Esnaf temsilcilerinden Selim Arıcı'ya ziyaret

TAKİP ET

Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan ve Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi, 8. Bölge Birliği Başkanı İbrahim Ejder Çanakkale İl Emniyet Müdürü Selim Arıcı'ya ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaret çerçevesinde Aydın-Efeler'de KYK Kız Öğrenci Yurdu'ndaki yaşanan asansör kazası sonrası, Çanakkale üniversite öğrencilerinin, olayla ilgili yapmış olduğu basın açıklaması ve tepki yürüyüşünde, özellikle Çanakkale Emniyet Müdürü Selim Arıcı’nın duyarlı hassasiyeti, yürüyüş sonrası gecenin ilerleyen saatlerinde öğrencilerin yurtlarına dönüşleri için, kendilerine araç tahsis etmesi ve yürüyüşün olaysız bir şekilde son bulması nedeniyle teşekkür etti.

Ziyaret hakkında bilgi veren Başkan Ünal Özcan; “Ziyaret çerçevesinde Aydın-Efeler'de KYK Kız Öğrenci Yurdu'ndaki yaşanan asansör kazası sonrası, ilimiz üniversite öğrencilerimizin, olayla ilgili yapmış olduğu basın açıklaması ve tepki yürüyüşünde, özellikle İlimiz Emniyet Müdürümüzün duyarlı hassasiyeti, yürüyüş sonrası gecenin ilerleyen saatlerinde öğrencilerimizin yurtlarına dönüşleri için, kendilerine araç tahsis etmesi ve yürüyüşün olaysız bir şekilde son bulmasında, DEVLET'imizin gelecek nesillerimize hem bir anne hem bir baba olduğunu hissettirmesi, göstermiş olduğu yaklaşımı ve sağduyulu davranışı için, Çanakkale Esnaf teşkilatları olarak Sn. Emniyet Müdürümüze ve emniyet teşkilatımıza teşekkürlerimizi ilettik. Kendilerine bir kez daha misafirperverlikleri için teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyoruz” dedi.

Ünal Özcan İbrahim Ejder Selim Arıcı