Erkek; "Deprem Master Planı hazırlayacağız"

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Çanakkale Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Muharrem Erkek, Tarla Sokak'ta partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi. Buluşma sırasında Erkek, şehitleri anarak duygusal bir başlangıç yaptı. Ayrıca ilk müjdesini veren Erkek; 'Deprem Master Planı hazırlayacağız" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çanakkale Belediye Başkanı adayı olarak, vatandaşlara seslenen Muharrem Erkek, Çanakkale'nin geleceği için projelerini ve vizyonunu paylaştı. Temel görevlerinin sosyal belediyecilik olduğunu belirten Erkek; “Çanakkale’de akıllı kenti kuracağız. Altyapıdan üst yapıya kadar bütün hizmetler teknolojiyle bütünleşecek. Çanakkale, tarih, kültür, Üniversite kenti vizyonuna uygun projeler üretecek” dedi.

Muharrem Erkek, Tarla sokaktaki konuşmasının ardından CHP Çanakkale İl Başkanlığı'nda gazetecilerin sorularını yanıtladı. CHP Çanakkale Belediye Başkanı Adayı Muharrem Erkek ilk müjdesini verdi. CHP'li Erkek kendisine yöneltilen diğer belediyeler ile ilgili ortak bir çalışma sorusunu müjde vererek cevapladı. Erkek, "Çanakkale ile ilgili ivedi bir şekilde İBB ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesiyle ortak Deprem Master Planı yapacaklarını söyledi. Erkek, "İBB ile ortak deprem master planı hazırlanacak. Şimdiden ön çalışmalarını başlattık. İstanbul Büyükşehir Belediyemiz, Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz ve Çanakkale Belediyemiz Deprem Master Planı hazırlayacağız. Çok önemli bir proje." dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Muharrem Erkek