Erdoğan; "Kıbrıs Şehitleri Caddemiz, Biga'mızın en güzel caddesi olacak"

TAKİP ET

Gönüllerin Şehri Biga'da Kıbrıs Şehitleri Caddesi, devam eden çalışmaların tamamlanmasıyla bölgenin en prestijli caddesi olacak. Biga'nın gözbebeği, kalbi Kocabaş Çayı Köprüsü'nden hemşehrilerine seslenen Başkan Bülent Erdoğan; 'Kıbrıs Şehitleri Caddemiz, Biga'mızın en güzel caddesi olacak' dedi.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, sosyal medya üzerinden yayınladığı video ile Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde devam eden çalışmaları hemşehrilerine anlattı. Biga’nın gözbebeği, kalbi Kocabaş Çayı Köprüsü’nden hemşehrilerine seslenen Başkan Erdoğan; “Kıbrıs Şehitleri Caddemiz, bildiğiniz üzere Bandırma-Bursa istikametinden şehrimize giren en önemli caddemiz. 3500 metre olan caddemizde, geçen yıl aydınlatma projemizi hayata geçirdik ve inşallah bu yaz da kaldırımları, sıcak asfaltı orta refüjlerini de tamamladığımız zaman prestij cadde olarak Biga’mızın en güzel caddesi olacak” dedi.

“Tabii bu caddenin üzerinde özel hastanemiz, devlet hastanemiz, özel okullarımız, gençlerimizin zaman geçirdiği kafeteryalarımız, sanayi sitemiz ve İlyas Bayram Stadyumumuzun olduğu çok hareketli bir caddemiz” diyen Erdoğan; “Buradaki saklanma cepleri le birlikte de inşallah trafik akışının da daha sağlıklı olacağını düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Cumhuriyetimizin 100. yılında yeni Türkiye Yüzyılı’nda Biga için canla başla hep birlikte çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Erdoğan; “Değerli hemşehrilerim biz şunu çok iyi biliyoruz, Bigalılar her şeyin en iyisine, en güzeline layık. Bizde Biga’mıza, Bigalı hemşehrilerimize, yakışır bir şekilde Biga’mızın eksiklerini, ihtiyaçlarını daha güzel bir Biga’da yaşama imkanını sağlamak için gece gündüz çalışmaya gayret ediyoruz, devam ediyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılında yeni Türkiye Yüzyılı’nda Biga’mız için canla başla hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Bigalı hemşehrilerimiz her şeyin en iyisine, en güzeline layık” diye konuştu.

Bülent Erdoğan Biga Kıbrıs Şehitleri Caddesi