Erdoğan; "Biga için çalışmaya devam"

TAKİP ET

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, gönüllerin şehri Biga için canla başla çalışmaya devam ediyor. Göreve geldiği günden bu yana Biga'da önemli proje ve yatırımları hayata geçiren Başkan Erdoğan, Asmalı-Yeniceköy Deresi ve Kocabaş Çayı ıslah çalışmalarını yatırım programına alınması için görüşmeler gerçekleştirdi.

Biga Belediyesi İmar Müdürü Şirin Turan ile birlikte Devlet Su İşleri 25. Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret eden Başkan Erdoğan, Devlet Su İşleri 25. Bölge Müdür Yardımcıları Abdülkadir Yılmaz ve Feyzullah Kadırhan’ı ziyaret etti.

Asmalı-Yeniceköy Deresi ve Kocabaş Çayı’nın eksik kalan kısımlarına ilişkin dere ıslah çalışmalarının yatırım programına alınması ile ilgili talepleri yetkililere ilettiklerini belirten Başkan Bülent Erdoğan; “Bizim tek derdimiz tek gayemiz bu şehre, hemşehrilerimize en güzel şekilde hizmet edebilmektir. Devlet Su İşleri 25. Bölge Müdürlüğüne ziyaret de bulunarak Müdür Yardımcıları Abdülkadir Yılmaz ve Feyzullah Kadırhan’ı İmar Müdürümüz Şirin Turan ile birlikte ziyaret ettik. Asmalı - Yeniceköy Deresi ve Kocabaş Çayı’nın eksik kalan kısımlarına ilişkin dere ıslah çalışmalarının yatırım programına alınması ile ilgili taleplerimizi ilettik. Biga için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Çanakkale Biga Biga Belediyesi Bülent Erdoğan